- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
''- A PS/2-t NEM húzhatod ki bekapcsolt állapotban, és a soros portot meg lehet. Nézd csak meg a specifikációkat. Más kérdés, hogy megoldották minden alaplapon, hogy ne dögöljön szét, ha megteszed.'' -Hát Én világosan emlékszem, hogy a windows annak idején kiírta telepítés közben, hogy ha ps/2-es egerem van azt most simán bedughatom. De lahat, hogy hazudott. Mindenesetre nekem soha semmilyen gondom nem volt ezzel. (Mondjuk végülis ez nem lényeges kérdés, mert úgysem ez a fő szempont 2 csatlakozótípus között, mert elég ritka eset, hogy halaki használat közben akarja dugdosni az egerét.)
Attól fügetlenül, hogy szerintem Nobel-díjat kellene adni annak aki feltelálta az USB-t, szerintem bill+ egérre még a PS/2 a jobb/egyszerűbb megoldás. -
Zoltán
őstag
Oké, hogy a legújabb alaplapokon van bőven USB port, de azért ne mfog szerintem senki sem kidobni mondjuk egy márkás alaplapot, mert csak 4 vagy 6 USB portja van. Az meg esetleg már kevés lehet.
-Win98-at szerintem meg igenis lehet még használni, mert mindnere alakalmas most is, amire az XP. Legfeljebb több drivert kell feltenni hozzá. De ha megvettél 30.000 HUF-ért egy oprendszert és mindent meg lehet vele oldani, nem fogod lecserélni egy újabbra, csak mert sokan azt használják. Persze ha csak másolja az ember, akkor lehet mindig a legújabbat használni...
Egyébként ne érts félre szerintem sem tekinthető oprendszernek a Windows, nem azt mondom, hogy tökjó. Azért is használok Knoppixot. -
Zoltán
őstag
Szerintem azért PS/2-es, mert:
-A PS/2-őt direkt erre tervezték, ellenben az USB-vel.
-USB-ből mindig kevés van, miért pazaroljuk még billentyűre is?
-USB: 60 Hz, PS/2: 200 Hz
-PS/2-t is ki-be dugdoshatod menet közben, mint az USB-t. (A régi soros-t nem lehetett)
-PS/2-höz nem kell driver, ellenben az USB-vel. (Intel chipset esetén lehet, hogy ahhoz sem kell)
-A fentieken kívül lehet, hogy más oka is van, de most hirtelen csak ennyi jut eszembe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest