Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
Azt értem alatta hogy mondjuk ha lesz egy ilyen F3 steppinges 3800+ akkor oda olyan lap kell ami stabilan tudja a 300-320 FSB-t hogy ki lehessen belőle hozni a maximumot. Ahogy nézegettem a PH! tesztje alapján, sajnos a 300+ FSB nem evidens az összes AM2-es lapnál.
Amúgy ha minden igaz akkor 2-3 héten belül a kezemben lesz egy ilyen F3 steppinges 1214-es Opteron. -
Oliverda
titán
Egy másik topicba is belinkeltem, de most gondoltam hogy ide is befér: [link]
''Its cost in local retail is equal to $524. According to available data, the assortment of models athlon 64 X2 on stepping F3 can be extended to the side of cheaper processors.''
Majd ha megjelennek az F3 steppinges 3800+ és 4200+ procik akkor jön a jobb világ. 3000-3200-on szerintem a legtöbb el fog menni. Persze oda már lap is kell. -
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #60 üzenetére
Ameddig gyártják őket.
Komlyra fordítva, az AM2 és az AM2+ között valójában nem sok különbség van.
HT 3.0 (aminek egy egy procis gépben nem sok hasznát veszi az ember), illetve még annyi hogy egy AM2+os lap külön adja a feszt a proci mem. vezérlőjének, illetve magoknak. Ha jól értelmeztem akkor ez meg csak energia takarékossági okokból jóhet jól. Tehát nem lesz gyorsabb, vagy nem lehet jobban húzni majd ettől. -
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #46 üzenetére
Szerintem meg simán megéri még most is beruházni egy jobb AM2-es lapba, mivel az AM2+ CPU-k kompatibilisek lesznek a jelenlegi lapokkal (BIOS frissítés kérdése lesz pontosabban). A HT 3.0 pedig nem nyújt semmit egy egyszerű egy procis rendszerben. Most is teljesen mindegy hogy 800 on vagy 1200on megy a HT. A teljesítményt nem befolyásolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest