- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Ha ilyen gyorsan kihozták kevés módosítással akkor TUTI volt valami a 3.8asban!!! Szerintem aki azokkal a játékokkal játszik amiket a cikkben felsoroltak vagy 3.8at használ az rakja fel. Aki nem él drivermizériában az várjon a következő win-reinstallig (2-3 hónaponta még a lusták is ráérhetnének).
Szerintem 4.0 már csak az R4xx sorozathoz lesz. Talán tavaszig kihúzzák ezzel a számozással.
Ha valaki felrakta nézzétek meg hogyan megy az a biztonsági visszaállítás. Neklem 8500al ment a 3.8ban de csak olyan alkalmazásokból ahol nem okoz galibát ha hirtelen kintről beszól valami. 3Dmark2001 bírta, ha 2Dben voltam akkor sem szált el semmi. De pár 3Ds gameban jött a fekete kép és fagyott (gondolom a driver benyúlása miatt) más gamekban fekete kép, game elszállt de a winXP állva maradt.
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest