Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ezt nem értem, mi az hogy ''pont az iTunes megvalósítóitól''? Egy vicikvacak iPod játékért is komoly összeget kell fizetni, gondolod, hogy az iPhone szoftvereket majd ingyen adják? Ha így lenne, akkor gyárilag rajta lenne minden, vagy mellékelnék hozzá.. amit te az Apple-től töltesz le, azért hétszentség, hogy fizetned kell majd.
Félreérthetően fogalmaztam, nem pont azokról szól, akik maguknak fejlesztenek, hanem azokról, akik esetleg olyat írnak, ami sok embernek kell, de nincs meg ''hivatalosan''. Az okostelefonokat elvileg pont a rugalmasságuk miatt veszik az emberek, a bőséges szoftverválaszték meg azért van, mert bárki fejleszthet rá. Ha erre nem lesz lehetőség az iPhone-nál, akkor bizony divattelefon lesz, vagy legfeljebb ''fél-okostelefon''.
Egyébként nem értem a ''hülyebiztosság'' dolgot. Aki nem ért hozzá, az nem fog semmit feltelepíteni, aki meg eljut odáig, hogy programot telepítsen, az nem fog mindenféle hulladékkal foglalkozni, WM alatt sincs ilyen. PPC-n letöltöm a Resco akármilyét, és tudom, hogy működik, mert egy korrekt fejlesztőcsapat. Szerintem nem lenne jó, ha a hozzájuk hasonlókat kizárnák Jobs bácsiék.
Mellesleg sztem tőlük függetlenül meg lesz oldva, hogy lehessen programot rakni az iPhone-ra, szóval ennyire nem fontos ám ez az egész.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ez sem igaz. A felhasználói igények annyira változók, egyszerűen nincs olyan szolgáltatáskínálat, ami minden embernek megfelelő lenne. Persze az iPhone gyárilag is jó lesz nagyon sok embernek, de jelentős számban vannak azok is, akiknek szükségük van a bővíthetőségre, netán írnának maguknak vmi progit.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest