- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Szerintem nem elírás. Azért a két kijelzős felbontás a nagyobb, mert abban az esetben ''széthúzható'' a kép két monitorra, így összeadják a kettőnek a felbontását. Pl DVI esetén 1280x1024 ha egy van rákötve, és 2560x1024 ha kettő, mert a második esetben mindkettő 1280x1024-ben megy, és az asztal szét van húzva a kettőre, tehát a beállított felbontás 2560x1024.
-
Tal2
tag
Amúgy nekem is volt, illetve apám gépében most is egy Matrox G450 DH dohog, és irodai célra tökéletes, szinkezelése és élessége messze földön híres, és a TV-kimenete pedig verhetetlen. Tényleg kár, hogy felhagy a 3d-vel.
Üdv: Tal2 -
Tal2
tag
Sorry, de ez nem elírás?:
A támogatott maximális felbontás egy analóg kijelzőnél 2048x1536 pixel, kettőnél 3200x1200 pixel, digitális kijelzők esetében pedig 1280x1024, illetve 2560x1024 pixel.
nem fordítva van?
Azaz:
A támogatott maximális felbontás egy analóg kijelzőnél 3200x1200 pixel, kettőnél 2048x1536 pixel, digitális kijelzők esetében pedig 2560x1024, illetve 1280x1024 pixel.
Cáfoljatok meg, ha nincs igazam!
Üdv: Tal2
[Szerkesztve] -
3P
tag
Áruljátok már el, hogy ez mitől jobb munkára mint egy 8-10e Ft-os Radeon 9200-as kártya?
Történetesen én is AutoCAD-en dolgozom, és történetesen van Matrox-os és ATi-s gép is ott, de az égadta világon nincs semmi előnye a Matroxnak...
Nem vitatom én, hogy van helye ennek a kártyénak, hiszen bolondság mindenhova 3D-t nyomni, de könyörgöm miért ilyen drágán kínálják? Ez erősen lefutott széria és valjuk meg hogy keveset tud. Hol van a Dual Head (2 monitor támogatás)? Történetesen ez is jó, ha van egy ilyen környezetbe szánt kártyán, ha már ACAD... Az meg már csak slusz poén, hogy pl egy 9200-ason van két monitor támogatás...
Szóval tömören jó ez a kártya csak épp el van árazva rendesen... -
anulu
félisten
nekem tetszik
ez az első PCI-E 1x VGA, amit látok
-
Csatlakozom az előttemszólóhoz!
Ez a kártya nem a gamereknek készült, anem akik ténylegesen munkára használják a gépüket! És Pl az Autocad-hez ez a legideálisabb kártya! -
3P
tag
Régen szerettem a Matrox kártyákat a vitathatalan képminőségüknek köszönhatően. Mára ez a minőségbeli előny eltünt. Előbb az ATi, már már a NV is behozta. Mitöbb a DVI kimenet esetén 2D-ben nincs sok értelme a minőségbeli eltérésről beszélni.
Ez a kártya ennyiért szerintem teljességgel versenyképtelen. Office szintű kártyák bőven 50 USD alatt mennek külföldön, senki nem fizet ezért 3-4x annyit. Ebben az árban már középkategóriás 3D gyorsítos kártyák mozognak.
Csak ne érezném a Matrox házatájjáról ennyire a rókabőr szagot.... -
Horbal
őstag
A Matrox nem látja a 2D-s fáktól az erdőt (lehet rossz szögből nézik) nem is értem mit akarnak egy ilyennel, pedig nekem volt g550-em PISZIÁJ-os normál méretű, imádtam naon kira volt a maga idejében (több mint 30k-ba fájt annó), de manapság ez már nem videjó kártya szvsz...nagy kár...
-
worthless
tag
hat most, hogy lassan minden oprendszerbe kerul majd 3d desktop gyorsitas (linuxhoz is fejlesztik ezerrel) igy egyre kevesbe erdekes a g550 (5 eves konstrukcio?)
-
Adi
senior tag
Megfelelő szögből nézve nem csak ez a kártya, hanem pl. Sarah Jessica Parker is ló profilú.
-
törölt tag
hogy csatlakoztatnak erre ket videokartyat
mod: megtalaltam. rutintalan vagyok matroxbol
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
kowk
tag
viszont legalabb kezdenek erkezni a pcie-s cuccok. ami meg johetne: x-fi, jobbfajta scsi raid controller (bar intelnek meg 1-2 cegnek mar van, de kokainarban), 2x vagy 3x gigabit controller, esetleg sata controller hatso kivezetessel + molexxel!
-
ciao
senior tag
kár, hogya Matrox teljesen felhagy a 3D-re is alkalmas kártyák fejlesztésével/gyártásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest