- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Az ötlet jó, de szerintem is inkább egy 5600/5700-as kártyát kellett volna így ''felspécizni''...
-
nap
addikt
Eddig ez a legszebb kartya, amit lattam!
A d-sub csatlakozo zsinorja mondjuk nem nyerte el a tetszesemet, de megenyhultem, mikor meglattam a hozzaadott low-profile hatlapokat. -
Vitus
őstag
Nem tudom mit kezditek itt bántani a kártya tudását. Szerintem egy 16500.- forintos kártyától ne várj többet. Van 64bites memoria busszal ati 9100 meg isten tudja mi ami még ennyit sem tud. Sőt még csak csókot sem kapsz vele és nem szép fehér amit kiszögelhetsz a posztered mellé :)
-
_Volkovy_
nagyúr
Nekem nagyon bejött a design.Csak lenne alatta egy erősebb kártya.
-
EnginEEr
tag
manson? ? ? ;]
:U (fuj) -
9CS
senior tag
Ez a kártya szép, az AOpen bizton számít arran, hogy az Ő csini terméküket veszi meg az aki az NV ''rajongó'', ezzel az AOpen-t és az NV-t is támogatva. De miért lenne bajban az AOpen? Mert készült ilyen kis csemege kártyesz? Nem ugye... Nincs bajban, legalábbis nem ezért lesz. Az NV-más téma, Ő lehet bajban van, vagy lesz...
-
rudi
nagyúr
Húz ez marhajó!!! Most már a VGA kártya is felépett a reklámöngyújtó kategóriába :D llyet is csak annak a bandának lehet eladni aki megveszi automatából a dobozolt csótányt vagy 30×60 pixelen ''videotelefonált''. Jó méllyre sikerült a szamuráj kultúrátó zuhanniuk ezeknek az apró sárga emberkéknek...
-
FreeM
aktív tag
Hihetetlen milyen ''okos'' vagy! :DDD
Mutasd már meg, hogy ki beszélt itt arról, hogy jó-e vagy sem! Ismét nem sikerült elolvasnod/megértened ami le volt írva?
Ilyen magas részesedésnél nincs sok értelme eféle marketing eszközök alkalmazásának abból a célból, hogy a maradék egyéb gyártmányokkal versenyezzenek. Annak viszont annál inkább, hogy megkülönböztessék a többi 5200-as kártyától a saját terméküket. Hát ez van ekkor öcsipók! :DDD -
XeeN
senior tag
Elég nagy kakiban lehet a cég, ha már ilyen marketing fogás kell ahhoz, hogy eladjon egy ''szar'' kártyát. Egyébkent pedig tegye fel a kezét az, aki már élt akkor amikor szegény Marilyn még köztünk járt. thx.
-
FX5200. Valamivel el kell adni.
-
A hölgyvásárlókra gondolva az FX 5600-as kártyájuk a Bruce Willis s*gge címet fogja viselni. Hogy mi lesz a nyákon és a dobozon, azt leírni sem merem...
-
.:ADAM:.
aktív tag
Nagyon ''sexi'':).
Szerintem a Crazy Taxi-t mellékelik és nem a ''Cray Gee Taxit''
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest