- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeannie
senior tag
Bárhogy is néz ki ez a koncepció, van a Google-nak tapasztalata meg neve egy ilyen cucchoz, és az iPhone meg társai bejáratják a piacot, nekik csak ki kell javítaniuk az elődök hibáit és tuti siker.
-
DarkByte
addikt
válasz
Cathfaern #10 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, de:
Egyrészt: ''Ez csupán egy koncepció, nem ilyen lesz'' E szerint koncepció. Azt nem említettem hogy kinek a koncepciójaA szöveg fenti részéből viszont tényleg kiderül hogy nem a Google koncepciója hanem valaki más álmodott egyet.
Másrészt: Szerintem kicsit félreértelmeztél. Én is arra céloztam hogy kizárt hogy Windows Mobile fog rajta futni; Google nem híres arról hogy Microsoft párti lenne tudomásom szerint, inkább használ valamilyen nyílt rendszert pl. linuxot. -
DarkByte
addikt
Hmm.. elsőre az vetődött fel bennem hogy ezt majd a saját 700Mhz-es hálózatukhoz fejlesztik mint VoIP telefont, de ezek szerint nem erről van szó. A concept kép alapján Windows Mobile alapú.. kicsit kétlem hogy ez tényleg így is lesz.
-
macikos
addikt
Akárhogy úgy tűnik így látatlanban, hogy ez jobb lesz, mint az iPhone, de biztosan lesz valami, ami miatt nem lesz kedvenc. (de bárcsak ne lenne)
-
Cathfaern
nagyúr
Biztos ő az egyike az üzletembereknek
Amúgy ha csak a google nem ront el nagyon valamit, szerintem meg fogja tudni tenni azt, amit az iPhone-nak nem sikerült (vagyis csak részben sikerült). Most lehet mondani mire alapozom ezt, amikor még semmi információ nincs róla...egyszerűen arra, amit a google eddig elért. -
raver
aktív tag
Nem olyan szép, mint az iPhone
Szerintem szebb.
Kíváncsi vagyok, hogy hova lövik be az árát... -
orbano
félisten
pedig ez a koncepció nem csúnya
kíváncsian várom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest