- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeannie
senior tag
Bárhogy is néz ki ez a koncepció, van a Google-nak tapasztalata meg neve egy ilyen cucchoz, és az iPhone meg társai bejáratják a piacot, nekik csak ki kell javítaniuk az elődök hibáit és tuti siker.
-
DarkByte
addikt
válasz
Cathfaern #10 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, de:
Egyrészt: ''Ez csupán egy koncepció, nem ilyen lesz'' E szerint koncepció. Azt nem említettem hogy kinek a koncepciójaA szöveg fenti részéből viszont tényleg kiderül hogy nem a Google koncepciója hanem valaki más álmodott egyet.
Másrészt: Szerintem kicsit félreértelmeztél. Én is arra céloztam hogy kizárt hogy Windows Mobile fog rajta futni; Google nem híres arról hogy Microsoft párti lenne tudomásom szerint, inkább használ valamilyen nyílt rendszert pl. linuxot. -
DarkByte
addikt
Hmm.. elsőre az vetődött fel bennem hogy ezt majd a saját 700Mhz-es hálózatukhoz fejlesztik mint VoIP telefont, de ezek szerint nem erről van szó. A concept kép alapján Windows Mobile alapú.. kicsit kétlem hogy ez tényleg így is lesz.
-
macikos
addikt
Akárhogy úgy tűnik így látatlanban, hogy ez jobb lesz, mint az iPhone, de biztosan lesz valami, ami miatt nem lesz kedvenc. (de bárcsak ne lenne)
-
Cathfaern
nagyúr
Biztos ő az egyike az üzletembereknek
Amúgy ha csak a google nem ront el nagyon valamit, szerintem meg fogja tudni tenni azt, amit az iPhone-nak nem sikerült (vagyis csak részben sikerült). Most lehet mondani mire alapozom ezt, amikor még semmi információ nincs róla...egyszerűen arra, amit a google eddig elért. -
raver
aktív tag
Nem olyan szép, mint az iPhone
Szerintem szebb.
Kíváncsi vagyok, hogy hova lövik be az árát... -
orbano
félisten
pedig ez a koncepció nem csúnya
kíváncsian várom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest