- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
GazVezir1
csendes tag
Viktor0610: Tudod, szokták mondani, hogy semmi sem lehet tökéletes. Így ez sem lett az, csak majdnem
Wapos linkeket kicsit rövidebre varázsolom mihamarabb a könnyebb elérés szempontjából.
Digital: Azt hiszem, hogy egy korábbi hozzászólásomba kifejtettem a véleményemet. -
GazVezir1
csendes tag
Próbáld ki most!
MPx200-ra teszteltem az sms küldést még az előző verzióval, amire gond nélkül ment. Bár azon teljesen más operációs rendszer van, mint az L7-en. Ez volt a project egyik legnehezebb feladata, a telefonok közötti kompatibilitás megoldása. Az ezernyi telefon hiányában pedig a tesztelés is nehezen ment. -
GazVezir1
csendes tag
Attól függ, hogy milyen telefonra küldted, ugyanis jópár telefon benne volt az érintett telefonok listájában sajnos, de hála sikerült javítani a dolgot. Teszteltem már számos telefonon, amin ezidáig nem, most tökéletesen működött. Reméljük, hogy ez minden telefon esetében így lesz.
-
GazVezir1
csendes tag
Reméljük majd érdemben, ezenfelül megfelelő formában is képes leszel hozzászólni a témához. Nem ítélem el azt, ha valaki esetleg nem ért hozzá és mond egy teljesen fals dolgot, de ahogy azt te a tudtomra adtad, az már súrolta a sértő hozzászólás határát, amit én egy idegen emberrel sem teszek meg, csak nagyon indokolt esetben, amit legfőképpen a bunkó modor tud előidézni.
A programot használd, használjátok nyugodtan, nem fog lemerülni a telefon, legalábbis a program miatt biztosan nem. -
GazVezir1
csendes tag
Üdvözletem Mindenkinek!
Szeretném bejelenteni, hogy megjelent a SzerelmeSMS 2.0-ás verziója jónéhány említésreméltó újítással. Sok Szerencsét kívánok Mindenkinek a használatához! A változtatásokról, illetve letöltésről részletesen dokumentálva megtaláltok mindent a SzerelmeSMS weboldalán.
http://www.szerelmesms.hu -
GazVezir1
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Köszönöm a programommal kapcsolatos kritikákat!
Digital: Nagy hatalmas balgaságot mondtál azzal, hogy az én programom felrakása miatt a telefon akkujának az időtartama drasztikusan lecsökkent. Ugyanis több okból is képtelenség, hacsak nem felejtettél el kilépni belőle és nem futott folyamatosan a háttérben.
Előfordulhat, hogy egy bizonyos hiba miatt néhány telefontípusra nem érkezik meg az sms. Ez a hiba remélhetőleg hamarosan javításra kerül.
További sok szerencsét kívánok a SzerelmeSMS használatához Mindenkinek!
Üdvözlettel: GazVezir
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Fujifilm X
- Revolut
- Kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest