- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
What?
Egy telefon csak telefon. A Symbian sem éppen ''okostelefon'', kezelőfelülete sokkal inkább telefonos, mint PDA-s.
Nem értem, azon mit kellett volna edződni a generációnak. A Symbian annyira nem lett jó, hogy minden telefongyártó kezdi elhagyni (kivéve Nokia), és átállni PPC-re vagy Linuxra. Ugyanis valójában nem ér semmit, mint oprendszer, és nem tudja betölteni, amire szánták. A Nokia sem megy sokmindenre vele, sikertelefonjai (6230) sem Symbian alapúak.
A valódi okostelefonok ideje most kezd eljönni, PDA-k, stb. Ezekben már nem csalódik a célközönség akkorát, mint a Symbianos Nokiákban. Ennek a kijelzője is meg van ahhoz, hogy az legyen, aminek szánták.
A lényeg, ami a lényeg: Ezt nem a nokiás szimbiános felhasználók fogják vásárolni. -
escie
őstag
hát, nem tudom, nem lehet olyan nagy ügy átszokni.
bár, régen is mindig sírás volt, ha valaki a kezébe kapott egy idegen telefont, hogy ''áá, nem lehet kezelni, milyen már ez a menüüü?!!'', meg ilyesmi. ha két napnál több kell egy telegrács kezelésének elsajátításához, ott már gondok vannak. vagy a telefonnal, vagy a júzerrel.
--
na, majd meglátjuk, mire jut a Nokia a Linux-szal. kíváncsi leszek...
--
amúgy mindegy is. csak egy viccet akartam elsütni, de úgylátom komolyan vetted. nem kellet volna. -
zLegolas
őstag
Na és? Ha a Motorola főmufti asszongya a szomszéd teremben dolgozó fejlesztőknek, hogy mától ezzel tessék dolgozni, akkor azzal fognak dolgozni és kész... az más kérdés, hogy kikérik a dolgozók véleményét, de a stratégiába aligha szólhatnak bele.
A felhasználó meg tuti, hogy nem lát ebből semmit, akármin eddződött is. Menük, jobbra gomb, balra gomb, slussz...
Nyilván van valami (előttem nem ismert, mert buta vagyok) előnye a kísérletnek, mert ugye miért is ne...
Ha beválik, oké, ha nem, bukta. Ezt meg majd a piac fogja megmondani.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest