Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
elég sokat használom én is kihangosítva a telóm pusztán praktikus okokból, mert talán ma már elég jó a minősége ilyenkor is és nem kell a fülemhez nyomni ha nem muszáj, ne ott alakítsa át a hullámokat a telefon..
mondjuk utcán nem szoktam persze így bohóckodni, headset inkább -
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm hogy osztod a nézetem, ezek szerint nem én hülyültem meg, hanem mindenki más a helikopter
Mindenesetre vannak ilyen szokások, melyeket sosem fogok megérteni. Pl. miért trendi kihangosított telóval az utcán beszélgetni, vagy úgy zenét hallgatni rajta? 
-
-
blueMerle
veterán
Én eddig úgy tudtam és úgy voltam vele, hogy a BT fules lényege hogy a fulemen van állandóan. Ha már a bt fulest a fulemre rakom, annyi erövel a telót is odarakhatom, vagy kihangosítom, így értelmetlen lenne. De ezek szerint én vagyok a maradi, és trendi dolog a bt fulest zsebben hordani

Autóba pedig autós kihangosító kell
-
Integra
titán
jó ronda bumszlik ezek a bt headsetek még mindig..
tiszta droid ebben az ember..
nem értem miért nem lehet megcsinálni hogy az akksi magában a fülpántban van benne és egy vékonyka kis pálca megy az arcnál. kecses, elegáns, tiszta.
meg ez a kijelző.. na mindegy -
cornfake
aktív tag
uuuuu,nekem nagyon tetszik
es a btnek aza lenyege hogy ne a telefon legyen a kezedben,szal ha betuzod a bt-t a kocsi napellenzojebe,akkor igy taéan meg azt is latod,hogy ki keres 
-
blueMerle
veterán
Sosem értettem a bt headseteken a kijelzö lényegét.

Ennek a kutyunek az a lényege hogy a fülemen csücsüljön, akkor meg mi haszna a kijelzönek? Az elem állapotát 3 darab led is jelezhetné stílusososan kék színnel az üveglap alatt.
Azonnal megugrana a kész. idö 1-2 nappal. -
marcee
addikt
Biztos nagyon jó, de azért siralmas, hogy csak a headset drágább, mint amit az átlagember egy telefonra szánni tud. (pláne, hogy itthon drágább lesz valószínűleg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Benlera Smart Tag Schlüsselfinder im 4er-Pack iOS rendszerhez
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest