- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Igen, ez érdekes. De ha valóban másfélszeres teljesítménykülönbség volt, akkor lehet, hogy egyik gép szerintem hibás volt. De valahol nyilván megvolt az oka. Könnyen lehet, hogy ez orvosolható is lett volna a HP segítségével, vagy egyszerűen egy szar HP szervert fogtak ki, amiben valamit eltoltak.
Ha választanom kell, én is az IBM szerverre szavazok egyébként. Bár a multkor volt egy negatív tapasztalatom...
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
''vegyel le nekem a polcrol pl egy Shuttle XPC alaplapot haz nelkul, please''
Miért ne lehetne? Csak megfelelő boltba kell menni.
''''Nem kimondottan az IBM számára készülnek''
de''
de nem...Pár sorral fentebb ismerted el, hogy a beépített HW-k jelentős része sarki fűszerboltban kapható termék.
A lényeg, hogy marad kb az alaplap és kész. Ami pedig ugyanott készül mint a gagyi.
Igem, IBM specifikációkkal, de a Deathstar vinyósorozat is IBM speckókkal készült. Ráadásul az valóban az IBM-nél készült.
És félreértés ne essék, nem fikázom az IBM gépeket, notikat. Szerintem is jobban össze vannak rakva, viszont szerintem ez nem a hardverelemekből adódik, mert az jórészt egyezik a ''gagyi'' cuccokban lévővel. -
L3zl13
nagyúr
Nem a ''Kingston'' RAM-ok jelentős részét a Samsung, Hynix és társaik gyártják, a Kingston utánna rányom egy matricát.
A Plextor optikai meghajtókat meg tudtommal a Plextor gyártja, de minden IBM-ben Plextor meghajtó lenne?
Arról beszélek, hogy a beépített HW-ek jelentős része szabványos mindenki számára hozzáférhető termék. Az IBM ugyanúgy csak leveszi a polcról, mint a Lenovo, Asus, HP vagy bármely más gyártó. Nem kimondottan az IBM számára készülnek, és semmivel sem megbízhatóbbak egy IBM gépben, mint másban. -
L3zl13
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Medence topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest