- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
''Talán alsóbb szinten is van valami hiba, szerintem kevés figyelmet fordítanak a reáltárgyakra, vagy egyszerűen megutáltatják szegény gyerekkel.''
Szerintem a tanár képzéssel úgy egészében vannak bajok, csak a humán dolgokat az ember akkor is könnyebben összeszedi ha utálja az órát. Az a baj imo, hogy tanárnak az megy aki gyerekekkel akar foglalkozni és nem az aki át akar adni valamit amit ő is fontosnak tart és amit úgy igazán ért, így persze hogy a gyereknek se jön át, hogy mitől is izgalmas ez az egész. Tehát X(főleg lány) szereti a gyerekeket elmegy tanárnak és választ egy/két random tárgyat amiből nem volt tragikusan gyenge közép iskolában és azt tanítgatja. + Egyetemen hallottam oktatótól, matekkal/fizikával kapcsolatban hogy egyszer bele nézett hogy mit tanul a fia középiskolában és majdnem elhányta magát, hogy milyen unalmas dolgokatMegtanulnak képletekbe behelyettesíteni, amire egy kis primitív program is képes... mégis hogy várják, hogy egy értelmes ember ezért rajongjon?
Mellesleg ez a bölcsész irányultság nem csak magyar jellemző pl: [link] -
Loha
veterán
Talán alsóbb szinten is van valami hiba, szerintem kevés figyelmet fordítanak a reáltárgyakra, vagy egyszerűen megutáltatják szegény gyerekkel.
Egyetértek, a matek és fizika meg sztem egyéb reáltárgyak tanítása is abból áll, hogy jól elveszik az ember kedvét tőle egy életre, vmint túl nagy súlyt fektetnek a humán tárgyakra.
Aztán ha mégis reál irányvonalat választ az ember, ott is főleg arra hajtanak, hogy elvegyék a kedvét az egésztől... Ja meg túl sok a férfi, ami szintén visszatartó erő lehet... -
bdav
őstag
'' Talán alsóbb szinten is van valami hiba, szerintem kevés figyelmet fordítanak a reáltárgyakra, vagy egyszerűen megutáltatják szegény gyerekkel.''
jaja ebben sok igazság van. meg egyszerűen valahogy nem divat mostanában szeretni a matek / fizika tárgyakat középsuliban, műszaki pályához pedig ez a kettő kell (infosnak is, gépésznek is)
Vladi: _jó_ szakmunkásból meg kevés is lesz, aki elég jó adott témában az ugyis egyetemre/fősulira megy mostanság.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged