Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Én a X. kerületben lakom, lakótelepen. A TVNetwork ''hitegetett'' azzal, hogy idén tavasszal lesz net (asszem mikrohullámon akarják nyomatni vagy mifene, mindenesetre behúztak 2 koax kábelt, egyiket a nethez a másikat a kábeltvhez). Aztán a múltkor felhívtam őket, akkor már őszről beszéltek, majd végül kiderült hogy idén nem is lesz... Az ADSL-t túl drágának találom, nekem pont megfelelne otthonra egy ilyen kábeles, forgalomlimitált (max. 1 Giga havonta) dolog havi nettó 2K-ért... A cégtől szoktam rendszeresen netezni (jó kis szélessávú bérelt vonali hozzáférés...:D), otthonról jelenleg csak ritkán, egy 56k-s modemmel, a 150 Ft-os kedvezményt kihasználva... Úgyhogy engem is érint, bár nem annyira húsbavágóan ez a kedvezmény-eltörlés...
Az a gond, hogy ez a köcsög Matáv (és minden más, kis hazánkban kvázi monopolhelyzetben levő cég, lásd a szemétláda OTP-t) bármit megtehet a fogyasztókkal, minden következmény nélkül... Én a magam részéről nem fogok otthonról netezni, de biztos vagyok benne, hogy akit ez érint, min. a 90% valamilyen módon ''behódol'' a Matávnak (előfizet ISDN-re, ADSL-re (ha tud...:D), vagy pedig használja az eddig megszokott 06-51-es számot, csak a 150 Ft-os kedvezmény nélkül... Azaz ez a húzás is be fog jönni a Matávnak, sajna...:( )
Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest