Hirdetés

Aktív témák

• Egon

nagyúr

Én a X. kerületben lakom, lakótelepen. A TVNetwork ''hitegetett'' azzal, hogy idén tavasszal lesz net (asszem mikrohullámon akarják nyomatni vagy mifene, mindenesetre behúztak 2 koax kábelt, egyiket a nethez a másikat a kábeltvhez). Aztán a múltkor felhívtam őket, akkor már őszről beszéltek, majd végül kiderült hogy idén nem is lesz... Az ADSL-t túl drágának találom, nekem pont megfelelne otthonra egy ilyen kábeles, forgalomlimitált (max. 1 Giga havonta) dolog havi nettó 2K-ért... A cégtől szoktam rendszeresen netezni (jó kis szélessávú bérelt vonali hozzáférés...:D), otthonról jelenleg csak ritkán, egy 56k-s modemmel, a 150 Ft-os kedvezményt kihasználva... Úgyhogy engem is érint, bár nem annyira húsbavágóan ez a kedvezmény-eltörlés...
    Az a gond, hogy ez a köcsög Matáv (és minden más, kis hazánkban kvázi monopolhelyzetben levő cég, lásd a szemétláda OTP-t) bármit megtehet a fogyasztókkal, minden következmény nélkül... Én a magam részéről nem fogok otthonról netezni, de biztos vagyok benne, hogy akit ez érint, min. a 90% valamilyen módon ''behódol'' a Matávnak (előfizet ISDN-re, ADSL-re (ha tud...:D), vagy pedig használja az eddig megszokott 06-51-es számot, csak a 150 Ft-os kedvezmény nélkül... Azaz ez a húzás is be fog jönni a Matávnak, sajna...:( )

Aktív témák