- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Johnny
senior tag
válasz
Athlonator #77 üzenetére
Ha kérdőjeles, akkor: persze, bőven megér ennyit.
Ha tudsz, hozz nekem is, akár több db-ot is :) -
Johnny
senior tag
válasz
Athlonator #73 üzenetére
Látom, neked ez a mániád :D
Idézem magam: pont van a mondat végén vagy kérdőjel ?
Mert nagyon nem tudni mit akarsz :t -
Johnny
senior tag
válasz
Athlonator #66 üzenetére
Pont van a mondat végén vagy kérdőjel ?
-
Johnny
senior tag
Szerintem mentik a menthetőt, a megmaradt gyártóknak akarnak kedvezni (és megtartani őket). Raktárkészletük lehet bőven chipekből, gondolom most olcsón adhatják. Mást nemigen tehetnek szvsz.
Butítást nem hiszem, a teljesítmény akkor oda lenne. 5700Ultra szvsz más kérdés. Eddig csak neves gyártóktól jött be az országba, viszont az Innotól nem láttam árat ilyenre. Gondolom ez azért olcsóbb lenne, mint az 5900XT kártyájuk. -
Johnny
senior tag
Annyira azért nem kapni. Inno-ból jött szerintem egy szállítmány és ez sincs már a nagykerekben. Más márkáról még nem hallottam.
Az a szerencse dolog inkább tudatos lehet: a régi áron aligha fogytak az 5900-es kártyák. Most becélozták velük (minimális változtatással) a középkategóriát.
Ez azért mindenképpen nekünk, a vásárlóknak jó. Az Ati 9600Pro/XT kártyák árai jó fél éve inkább még emelkednek, csökkenés helyett. Megtehették, az 5600 FX-ek nem voltak versenyképesek. Most fordított a helyzet. -
Johnny
senior tag
-
Johnny
senior tag
Még hozzátenném: nem tuningolok soha vga-t (mást se).
-
Johnny
senior tag
Ezen az áron best buy. Egy árban van a 9600XT-kel, azoknál minden teszt szerint jobb. Egy fanatikusnak nyilván ez mindegy, mindenesetre én inkább ezt venném.
Core órajel elég magas, a mem órajele meg nem számottevő, így is elég nagy a sávszélesség.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest