- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Asusfan
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #87 üzenetére
Na az szép.
-
JooCopy
csendes tag
Kossz.Akkor a boltban az arlistaban biztos elirtak.
Szerintetek melyiket eri meg venni
Saphire 9700 nonpro 56000 forint
Inno 3d 5900xt 47000 forintert?
Ez a ketto kozott gondolkozom -
Johnny
senior tag
válasz
Athlonator #77 üzenetére
Ha kérdőjeles, akkor: persze, bőven megér ennyit.
Ha tudsz, hozz nekem is, akár több db-ot is :) -
Athlonator
csendes tag
Kérdőjel van a végén.Gondoltam nem néztek olyan hülyének,hogy valójában ennyit ér.
-
JooCopy
csendes tag
Hali.Egy Szegedi uzletben lattam hogy Inno3d FX 5900 XT 46000+Afa (4ns Hynix ram).Lehetseges hogy ezen tenyleg 4ns ramok vannak vagy csak elirtak?
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Athlonator #73 üzenetére
Ha kérdőjel:persze,ennyiért simán,nekem is kell!:))
Ha pont:lásd az előbbit -
Johnny
senior tag
válasz
Athlonator #73 üzenetére
Látom, neked ez a mániád :D
Idézem magam: pont van a mondat végén vagy kérdőjel ?
Mert nagyon nem tudni mit akarsz :t -
Athlonator
csendes tag
Szevasztok! Egy fx5900 ultra megér 40000ft-t
-
t-shirt
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #71 üzenetére
Kiváncsian várom az árakat. /meg a teszteket/
-
Johnny
senior tag
válasz
Athlonator #66 üzenetére
Pont van a mondat végén vagy kérdőjel ?
-
Athlonator
csendes tag
Szevasztok!Megér egy 5900-es fx ultra 40000ft-ot
-
Drága még mindig a DDRII, szvsz azért nem tudják olcsóbban adni az 5700U-t.
-
faster
nagyúr
-
Johnny
senior tag
Szerintem mentik a menthetőt, a megmaradt gyártóknak akarnak kedvezni (és megtartani őket). Raktárkészletük lehet bőven chipekből, gondolom most olcsón adhatják. Mást nemigen tehetnek szvsz.
Butítást nem hiszem, a teljesítmény akkor oda lenne. 5700Ultra szvsz más kérdés. Eddig csak neves gyártóktól jött be az országba, viszont az Innotól nem láttam árat ilyenre. Gondolom ez azért olcsóbb lenne, mint az 5900XT kártyájuk. -
faster
nagyúr
De ami furcsa, hogy házon belül is konkurenciát csinált ezzel az Nvidia. Mennyi 5700 Ultrát tudnak így eladni az 5900XT árnyékában? Valami változás az árakban tuti, hogy lesz 1 hónapon belül. Vagy az 5700 ultra+9600XT ára megy le, vagy a 5900XT-é megy fel, vagy esetleg leállnak a gyártásával, neadjistenlebutítják 128 bitesre.
-
Johnny
senior tag
Annyira azért nem kapni. Inno-ból jött szerintem egy szállítmány és ez sincs már a nagykerekben. Más márkáról még nem hallottam.
Az a szerencse dolog inkább tudatos lehet: a régi áron aligha fogytak az 5900-es kártyák. Most becélozták velük (minimális változtatással) a középkategóriát.
Ez azért mindenképpen nekünk, a vásárlóknak jó. Az Ati 9600Pro/XT kártyák árai jó fél éve inkább még emelkednek, csökkenés helyett. Megtehették, az 5600 FX-ek nem voltak versenyképesek. Most fordított a helyzet. -
t-shirt
veterán
Szerencsés hogy NV nem változtatott a mem sávszélességén,
csak a freki a külömbség, kis szerencsével egy jó hűtővel ...
Érdekes hogy még nincs bejelentve de már nálunk is lehet kapni?
/pedig nem szoktak elkényesztetni minket/
Jó lenne a PH-n tesztet olvasni róla :DD
ne agy isten összehasonlító tesztet. -
Johnny
senior tag
-
Johnny
senior tag
Még hozzátenném: nem tuningolok soha vga-t (mást se).
-
Tanith
csendes tag
Hat ha megbizhatosagrol van szo akkor elmondanam hogyha elozo hozzaszolasombol nem derult volna ki, hogy rohadtul eljatszotta magat nalam az nvidia ezekkel az optimalizacio csalasokkal, a 45+fa pedig nincs messze a 60 bruttotol....
Garanciara annyit hogy meg egy videokartyam nem sult el, es abban se vagyok biztos hogyha garival sulne el, a bolt nem kenne e ram szoval NC -
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #42 üzenetére
Link please!!! :)
-
etilapu
csendes tag
Sziasztok!Nekem Inno3d FX5900XT-m van és simán megy 450/850-en tehát az ultra órajelén(a max475/875)!Nagyon király ez a kártya főleg ennyi pénzért (bruttó55-ért vettem).Szerintem simán jobb vétel mint az FX5700Ultra, vagy a Radeon 9600XT. Remékem itt nem fognak kiutálni az ATI-sok, hogy ezt írtam.
-
Tanith
csendes tag
Hat nemtom, kisebb orajel mint 5900nak
Es meg nem felejtettem el az nvidia optimalizacioit :))
optimalizacio ide vagy oda egy 9600xt szintjet hozza -
t-shirt
veterán
Az NV lépett, nem tudom feltünt-e valakinek megkapod a csúcskártyát olcsoér
szerintem ez nem rosz, lehet hogy cserélem a Ti 4200 -
The Thing
tag
Na igen ez a fejlődés titka kiadnak egy videokártyát, aztán kicsivel később kiadják ugyanazt lennebb huzott teljesitménnyel. Egy két hónap és mx lesz az FX-ből Ezek után meg nem tudom, hogy ki fogja megvenni azokat a középkategóriás FX-eket amit ez kiszorit a piacrol.
-
Hun'reeth
őstag
Hol találtatok tesztet??? :)
-
Hun'reeth
őstag
Erre talán már érdemes lecserélni a Ti4200-amat :D
-
-
Keitaro
addikt
Azért engem érdekelne a DX9 teljesítményük. Én még mindig a 9800-at venném inkább, még ha árban felette is van kicsit.
De nagyon dolognak lehettünk ám tanui. Tán megszületett az első FX aminek értelme van :DDD -
nap
addikt
A vegen meg sikertermek lesz az fx-bol... :D
-
Drizzt
nagyúr
Jól sikerült ez a kártya, a fene vigye el...
Igencsak megéri, meg aztán tuningbajnok is... -
Grentsó
tag
Igaz, hogy annál jobb, de a 128 bites busz nagyon visszafogja.
Itt meg adott a 256 , és kis szerencsével kifoghatnék egy olyan példányt,ami
vinné a sima 5900,netalántán az ultra órajeleit , az pedig sztem már jóval komolyabb teljesítményt nyújt, mint mostani zsugám. Vagy mégsem? -
Johnny
senior tag
Ezen az áron best buy. Egy árban van a 9600XT-kel, azoknál minden teszt szerint jobb. Egy fanatikusnak nyilván ez mindegy, mindenesetre én inkább ezt venném.
Core órajel elég magas, a mem órajele meg nem számottevő, így is elég nagy a sávszélesség. -
-
Grentsó
tag
Szeretném kérni a vélemyényeteket; vajon lecseréljem-e 9500Pro radíromat egy ilyenre?
Előre is köszi. -
inkab
aktív tag
NFSU-val játszottam, az sirályul megy, LOCK-ON MODERN AIR COMBAT, ott vissza kellett vennem a ködből (de a haver P4 3.5GHz + 9800pro(440/380)-jánál is vissza kellett venni a ködöt!), az is jól ment. Ez mindkettő full új játék, kérik a DX9-et is, és nem volt velük probléma. Én megvagyok vele elégedve. A ''5900LE vagy 9700pro'' topicba berektam egy tesztet is, amit a cimbivel csináltunk. A tesztekből itélve a 9700pro és 9800 közé pozicionálnám.
-
inkab
aktív tag
Vicceltek? Két hete vettem itt vidéken kiskerben!!!!! Ráadásul kevesebbért! :DDD
-
simbazz
aktív tag
Hm?
Az Inno3D gondozásában már 1-2 hete elérhető kis hazánkban is az 5900XT. Nettó 50e alatt...
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- PlayStation 4
- Home server / házi szerver építése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest