- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Úgy tünik egyedül maradtama rajongásommal...
Nem baj, legalább nem lesz tucat teló!!!!
Melsleg elég vérszegények a képek, bár mondjuk anno a fotó alapján a v3 sem tünt túl szépnek.Hurrogott is a nép rendesen. Aztán a megjelent és mindenkinek elállt a szava.
Ezzel a 3G mizériával nem nagyon értek egyet.Azért mert v.mi nem 3g-s, nem feltétlenül szar.Telón netezni elég nagy baromság... de nem az én véleményem a döntö.Más értelmét nem nagyon látom a dolognak. Bár minden tiszteletem a fanatikus videofon hívöknek. -
VD
őstag
Nem bírok a seggemen ülni, MIKOR JELENIK MÁR MEG!!!!?????
Bár nemrég vettem meg a v3i-t,de amint végre elérhetö lesz a K1/Canary/KRZR (ez vajon mit takar, talác Krézirézi -szabad fordításban ''pengeörült''- vagy KiRáZahideghaRánézek)
azzonnal cserélem le rá a drágát!
Ezt a kék ''üveg hatású'' burkolatott megint rohadtul eltalálta a moto!
Az ilyen apróságok azok ami miatt a v3 is rohadt sikeres volt, és amit senkinek nem sikerült lekoppintani, hiába is csinál hetente egy új penge telót délkoreai barátunk...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest