- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
soulcube
aktív tag
válasz
zombikiller #28 üzenetére
Reméljük, hogy külön lesz majd kapható. Ha meg nem akkor az
-
zombikiller
tag
-
mcwolf79
veterán
vilag életemben PCm volt,azért cseréltem le PS3ra,mert röhej,amit a PC vel müvelnek(még mielött elvakult konzolbuzinak bélygeztek).
Én egy sz?val sem mondtam,hogy majd a PS 3 fogja eldönteni a BR - HD DVD háborút,tiszta sor,hogy még legalább 2-3 évig a DVD lesz az uralkod?. -
soulcube
aktív tag
Akkor ez a tuner végülis külön megvásárolható lesz, vagy a 2008-ban gyártott PS3-okban lesz
csak elérhető ? -
dabadab
titán
''konzolok sosem arrol voltak hiresek,hogy az adatokat folyamatosan a memoriaban tarolja.''
???
Mivel az elmult idok konzoljai v a memoriaban v a rettento lassu optikai meghajton taroltak az adatokat, ezert egy-egy palya adatait igenis folyamatosan a memoriaban taroljak (a ket palya kozott meg csinos ''loading'' kepernyoket lehet nezegetni). -
eXodus
őstag
-
PPeter
addikt
A HD DVD és a Blu-ray kapcsán szerintem akkor nyilatkozzál, ha nem csak a konzolod árnyákéból látod a témát, és akkor nem írsz hülyeségeket legközelebb.
A konzol tulajdonosok legtöbbje állatira nem DVD-Video, HD DVD-Video vagy Blu-ray lejátszásra használja a gépét, hanem játékra, ezt több felmérés is bizonyítja. Tehát a PS3 önmagában NEM dönti el a Blu-ray/HD DVD meccset. Az egész High Definition filmkiadás jelenleg kevesebb mint 2,5%-a a teljes lemezes filmpiacnak: ez nokedli.SEMMI nem dőlt még el - ha el is dől, akkor sem a PS3 vagy az XBOX360 fogja eldönteni. Asztali Blu-ray lejátszóból egyébként tényleg kevesebbt adtak el, mint a HD DVD lejátszóból. De még ez sem jelent semmit. A műsoros filmkiadás nem pármillió készüléket és háztartást céloz meg, hanem csak az USA-ban 130 milliót (jelenleg körülbelül ennyi DVD-Video lejátszó van náluk), mert az a biznisz. Jelen pillanatban egy-egy nagy sikerű DVD-Video kiadványból többet adnak el, mint amennyi BD/HD DVD lemezt összesen eddig piacra dobtak.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Sony legalább annyit ügyeskedik a pénzzel mint microsoft. Amennyiben valóban előremutató játékgépet készít és nem erődemonstrációt a cellel ami köré lehatárolt eszközöket rakott (ram és gpu) akkor még védeném is, de nem, 90%-ban ugyanazt nyújtja a 2 konzol, pedig mindenki azzal járna jól ha 90%-ban mást nyújtana a 2.
-
Vistaboy
veterán
Arra értettem, hogy egyre többet tudnak a konzolok.
(Mondjuk, a PC nem játékgépnek indult. És most sem csak az)
És hiába jön ki a játékok 90%-a PC-re, ha csak egy-két évvel a konzolos után adják ki. És nem azért, mert a PC-re nem tudnák megcsinálni, hanem mert a konzol az elsőbb már most is. És ez csak rosszabb lesz.
A PC mellett az egyetlen komolyabb érv a DX10 lesz majd, ha elkezdenek kiadni olyan játékokat, ami TÉNYLEG azt használja. Bár addigra lehet hogy lesznek DX10-es konzolok is.
[Szerkesztve] -
mcwolf79
veterán
Letelt a módosítási idő:
A MS meg előbb-utóbb kifogy a szuflából,mert hiába pénzeli a fejlesztőket,hogy az X360-ra fejlesszenek (lásd. Splinter Cellesete,höhö...Roszz duma,hogy a PS3 nem képes kezelni úgy az AI-t,mint a PC vagy X360....És ezért nem lesz PS3-ra ....Az MS tolt Nekik egy kis ZS-t),ha kijönnek ősszel és jövő év elején a Sony húzónevei,akkor nem tud majd mit csinálni.
Ez a Hd- DVD mizéria a Paramounttal meg a többiekkel is röhej.Méghogy több a HD-DVD a háztartásokban.... Ez is elég rossz duma,mert hülyeség,hogy a PS3 + Asztali BR lejátszók száma kevesebb,mint a HD DVD -lejátszóké.A MS oda is tolt egy kis gubát,hiába is tagadja. -
mcwolf79
veterán
Na csak hozzáUgatok egy kicsit a dologhoz:
Én most cseréltem a PC-met PS3-ra,és nem bántam meg a dolgot. Igaz,a játékfelhozatal még elég gyér,de ősszel be fog indulni. Vettem hozzá egy 82 cm-es Samsung LCD TV-t,és hát a látvány egyszerűen PAZAR!!!Semmivel sem rosszabb,mint a monitoron volt. A R6:Vegast tolom multiban,azt PC-n is végigtoltam,tehát van összehasonlítási alapom.
A PC hanyatlásáról annyit,hogy sajnos a fejlesztők is szeretnének pénzt látni a munkájuk után,és a warezolásnak ''hála'' a PC-s játékeladások sokkal rosszabbak,mint bármelyik konzol (bár Box játékot már jó ideje lehet Ingyé tölteni,PS3-ra még jó ideig nem lesz ilyen megoldás).Ezért figyelhető meg a tendencia,hogy egyre több konzolra a játék,míg PC-re csak félévente jön 1-2 húzósabb gém.
A HD TV-adás fogadásáról annyit,hogy szerintem ez a hozzáállás hülyeség( ''hogy a Sony szalad a MS után'').Ez kb. olyan ,mint egy másik fórumon az illető fikázta a Playstation@Network-öt,hogy az milyen koppintás!!!! Könyörgöm,enniy erővel azt is lehet mondani,hogy a köcsög Sony ellopta az MS ötletét,hogy kontrollert ad a konzolhoz.Egy teljesen alpvető dologról van szó!
Szvsz hosszútávon mindenképp a Sony lesz a nyerő,mert azt kb. akkorra fogják kiismerni a fejlesztők (mármint a programozását),mikorra az X360-at lassacskán lehet cserélni az új Boxra. És az még akkor is jó gép lesz (lásd.PS2 esete). A meghibásodási arányról nem is beszélve (RRoD).
Ja,még annyit,hogy az irányítást tényleg nagyon szokni kell,de Én is így 2-3 hét után már elég jól elboldogulok,és ez csak jobb lesz.
Hirtelen ennyi!
[Szerkesztve] -
eddie303
őstag
Szerintem PS3-at majd akkor lesz erdemes venni, amikor kijon a God of War 3, es a konzol ara 300$ korul lesz, addig teljesen jo a PS2
-
Renwick
őstag
válasz
shabbarulez #13 üzenetére
A DVB-T kicsit azért más tészta, ne keverjük össze az IPTV-vel. Bár tény, hogy megfelelő programkínálat mellett a PS3 a PlayTV-vel kvázi ugyanazt nyújta majd, mint a legtöbb IPTV kliens/szolgáltatás, csak lehet jobb minőségben, kevesebb korláttal és legfőképpen havidíjmentesen.
Egyébként tudtommal a PS3 is működik IPTV kliensként, Koreában...
üdv
R. -
feka007
veterán
válasz
shabbarulez #13 üzenetére
Ok, akkor az Xbox 360 is fel van rá készítve.
-
shabbarulez
őstag
A Sony azért rakja bele ezt a funckciót a PS3-ban mert az X-box 360 már régóta tudja futtatni az m$ IPTV softwarét így teljes értékű IP set-top boxként tud funckionálni. Vagyis csak futnak x-box 360 képességei után, bár mást nem igazán tehetnek, erről szól a verseny. Az m$-nek sok nagy távközlési céggel van partneri szerződése akik világszerte iptv-t csinálnak a hálózatukon és az m$ iptv sw-ét használják. Azokon a hálózatokon elméletben megoldható lenne hogy az x-box 360 átvegye a set-top box szerepét vagy második stb-ként funkcionáljon. Pl. a magyar Tíkom Tíhom IPTV-je is ezen cégek közé tartozik. Az elite változat a nagyobb HDD-vel és a HDMI-vel is gyanítom pont ezért jelent meg hogy az IPTV sw-rel együtt ezt az STB képességet még tovább javítsa.
[Szerkesztve] -
eXodus
őstag
''Ha ez így megy tovább, lassan el lehet majd felejteni a PC-t, mint játékplatformot. ''
Ez egyáltalán nem igaz.
Kijavítva a hírhez igazítva:
''Ha ez így megy tovább, lassan el lehet majd felejteni a PS3-at, mint játékplatformot. ''
Jelenleg szinte az xboxos játékok 90% megjelenik pc-re. (fordítva már nem ilyen a helyzet)
Nézzd meg a hardwired GC-híreit... -
feka007
veterán
Eddig is jobbnak tartottam a PS3-at a rivális X360-nál (már nem mint játékgép, hanem össztudásban), jövőre pedig már digitális TV-vevő is lesz, lassan már a HD TV-t is beleépítik...
-
Ste
addikt
''az EU-tagországokban ugyanis 2011 végéig mindenhol működnie kell a digitális földfelszíni műsorszórásnak''
aham, tehát addig nem is lesz Ps4? túlontúl előre mutat a dolog
házimozis-játékgépes-tévés-szórakoztató-központos vackot akarnak csinálni -
törölt tag
a játszani nem tdok rajta arra akart utalni hogy számomra hihetetlen lassú az irányítása, fps t nyomok 99% ban ha nem akkor valami stratégia. sajna egyikre sem túl optimális a gép számomra. amíg nem lehet játékok alá billt tolni meg egeret addig számomra ez az alternatíva halott.
ha lesz majd bill+egér a játékok alatt, ha lesz majd értelmes árban full hd tv a piacon (nem 300k) akkor én leszek az első aki eladja a konfigját, vesze egy laptopot meg tv+konzolt. addig sajna marad ez -
Vistaboy
veterán
Én inkább attól tartok, hogy lassan PC-be mennek át a konzolok, mindent meg lehet majd rajtuk csinálni, akkor a régi jó PC-knek be fog alkonyulni...
Már most is egy csomó játék csak XBOX-ra és PS3-ra jön ki. Vagy legalábbis arra is. Ha ez így megy tovább, lassan el lehet majd felejteni a PC-t, mint játékplatformot. -
Peat;)
veterán
Rezgés hiánya is elég nagy hiba szerintem, amit utólag orvosolnak csak úgy hogy új kontrollert kell vennie a jelenlegi tulajdonosoknak.
Múltkor volt egy felmérés, hogy a konzolt még mindig játszani veszik az emberek és sokan azt sem tudják hogy blue ray van benne. Szerintem a fogyasztó igényeit kéne néznie a sonynak és nem a sajátját ráerőltetnie a vásárlókra. Kiderült hogy x360-tól mégsem tud ellépni sem grafikailag sem fizikailag érzékelhető mértékben, ezért ilyenekkel próbál erősíteni, csak ez sok réteget hidegen hagy, pedig az ára nem vészes a belepakolt cuccok arányában. -
thaler2
senior tag
Ilyen a ps3 kontrollerje, mint ami a képen van? Volt egy másik kinézetű is, hosszúkás modern design.
-
törölt tag
jövőre kihozza a sört, elmosogat, porszívózik, és be is vásárol. a konzolok szép lassan kiváltanak mindent, csak játszani nem tudok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest