- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
én arra gondolok, hogy addigra annyira kifinomodik a gyártás, hogy órajel szerint annyira le fogják tudni válogatni a procikat, hogy kicsi az esélye annak, hogy a magasabb órajelre képes példányokat eladják celeronnak. persze minden a piaci helyzet függvénye, tehát jöhetnek ki sikerszériás conroe-l-ek is, de egyáltalán nem biztos.
-
orbano
félisten
jövőre szerintem már olyan leválogatás lesz hogy alig fog feljebb menni. persze ez csak egy pesszimista tipp
valoszinu, hogy addig nem lesz 1megas egymagos verzio, amig gyartja az intel a p4eket, mert akkor sajat maganak csinalna vele konkurenciat. de ha addigra lealdozik a netburst prociknak, akkor tenyleg eleg utos lenne egy ilyen felbevagott conroe.
de egyebkent szerintem 1 megaval is gyengebb lesz sokkal, mint a core 2 duo, elvegre az egymagos alkalmazasokban 2 mega cahce-sel kazdalkodik
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest