- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ody42
senior tag
>Hogyan jutottál erre a következtetésre?
az évek meg a rutin
nézd meg pl. az Unreal Engine 3 techdemóját. Zsír jó textúrák, de az is tele van egymás mellett,ismétlődő textúrákkal. pl. az ablak textúra is ugyanaz mindenhol... (jó vágom,ez csak egy demó)
Ez az,amiről korábban is beszéltem, hogy nincs rá idő, hogy ilyen részletességgel minden kidolgozzanak, mert akkor soksok évig készülnének a játékok... -
ody42
senior tag
Nem mondtam, hogy az antialiasingnak köze lenne a textúrákhoz. Én csak azt mondtam, hogy rengeteg programozási és textúrázási hiba van, amin az aniso és az antialiasing nem segít.
A másik, hogy nem hiszem, hogy olyan játékok lesznek,mint a Final Fantasy. Grafikailag lehet, de nem lesz olyan részletesen kidolgozva, mert nem fognak rajta több százan 4 évig ülni. Lehet, hogy 10000x10000-es textúrák lesznek, de ha egy házon 10 ablak lesz, tuti, hogy mind a 10-nek ugyanaz lesz a textúrája, ami eléggé lelombozó tud lenniÉs ez csak egy példa, akár a doom3-at is hozhatnám megint, pedig maga a motor nagyon jó, félelmetes hatásai vannak, de a design részen még egy évet ülhettek volna, ha már úgyis ennyi ideig készült. Így csak egy ''techdemo''
-
ody42
senior tag
az a véleményem, hogy ezzel megint csak a vásárlókat akarják lehúzni, mert
hiába a pixel shader, vertex shader, blooming, HDRI és a többi csoda, ha a játékfejlesztőknek nincs szépérzékük, a programozóik pedig nincs elég idejük kódoptimalizálásra, és még a legújabb játékok is tele vannak textúrázási hibákkal(elkent, homály textúrák egyes poligonon,amik a textúrázás igénytelenségére utalnak), amiken se az aniso, se az antialiasing nem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest