- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
-
rocket
nagyúr
Elobb voltak hirek az ati 512mb-os kartyajarol, csak itt ph-n felcserelodott a sorrend, ezt megis jegyeztem itt a topicban, senkit nem erdekelt.
Kepek is elobb jottek ki az ati kartyajarol, amit besuvasztott a ph cikkiroja, a gainward 512mb-os kartyajarol szolo cikk hirebe, egy ''cikk frissitve'' szlogennel, mig a tuloldalon kulon cikkben irtak rola: Bővebben: link
Ezzel nem akarok semmit mondani, mindenki gondoljon amit akar.
En nem sok ertelmet latom egyenlore a 512mb-os kartyaknak, inkabb presztizs erteku ez a kartya, ezert kene az idorendi sorrendet kovetni, nehogy valakit olyan dolog miatt ''unnepeljenek'' amit a masik ceg alkotott meg elobb. -
rocket
nagyúr
Ati Radeon x850xt 512mb preview: Bővebben: link
Itt is az a tablazat van ami az elozonel, alatta oda van irva itt mar, hogy source ATI -
rocket
nagyúr
Bemutato es teszt erdmenyek:
Bővebben: link
Kicsit hosszu a kep
Fentrol lefele, elso csik radeon x800xt 256mb, masodik csik x800xtpe 256mb, harmadik csik x850xt 512mb.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Frissult a cikk
''Beszámolónk után két nappal a HEXUS.net jóvoltából megérkeztek az első képek az ATI első 512 MB-os videokártyájáról, mely könnyen elképzelhető, hogy a Gainward kártyáját megelőzve, heteken belül piacra kerülhet. Noha a hivatalos bejelentés egyelőre nem történt meg az ATI részéről, a képek alapján annyi majdnem bizonyossá vehető hogy az X850 család egy, vagy több tagja lesz felruházva plusz 256 MB videomemóriával.
Az új ATI videokártya áráról és piacra kerülésének időpontjáról egyelőre senki nem rendelkezik konkrét információkkal.''
Mondjuk az a 2 nappal utana, az inqurieren (amirol az eredetu cikk szol) 1 nappal elotte volt de mind1, nem kezdem elorol
Ide vele -
rocket
nagyúr
Nem kell, de egyoldaluan se kell tajekoztatni, foleg ha az elobb szuletett cikk a masik.
Bemasoltam egy masik peldat is amirol lehetett volna irni nyugodtan ( Bővebben: link ), mert ez talan az atlag felhasznalok szamara nagyobb hirerteku, mint az hogy vehet majd hamarosan 200000 ft-os 512mb-os vga-t.
Jo ne kezdjuk el, reszemrol leis zartam a temat (mostmar tenyleg), peace. -
rocket
nagyúr
válasz
jakobkacsa #27 üzenetére
Leirtam amit gondolok, ezert van a forum nem?
Neked is azt tudom csak kerdeskent feltenni amit az elozo hozzaszolasomban irtam, ha ven egy ceg hivjuk y-nak akirol egy bulvar oldal cikkezik egy temaban, majd a masik cegrol a bulvar oldal masnap hasonlo temaban cikkezik, es ez kerul fel egy hw weboldalra (jelen esetben ph-ra), akkor ezek szerint ez teljesen normalis dolog, hogy akirol kesobb irtak, az aratja le a ''baberokat'' ? -
rocket
nagyúr
válasz
jakobkacsa #24 üzenetére
Mindennek az inquirer a forrasa, nem a gainward, az hogy azt irjak a cikkben, hogy gainward-tol szarmazo informaciok szerint azt egy koztudotan bulvar stilusu portalnal nem kell kezpenznek venni.
Mind1 egyebkent lenyegtelen, de egyertelmunek latszik a dolog.
Bővebben: link , nem latom a hatalmas bejelentest, amiben tudatjak a jo hirt.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Az igen, de a tobbi elobb szuletett mint a cikkben szereplo, es arrol emlitest nem tettek, csak mert az ati-rol szol?
Olvasgasd vegig inquirer cikkeket, tobb olyan fontos hir is van amirol nyugodtan lehetne irni itt ph-n is, megse emlitettek, itt egy pelda is : Bővebben: link , ezek utan azt ne mond hogy a ph elfogulatlan, egyertelmuen latszik hogy nv parti.
Ez sajat velemenyem nem megkovezni, es nem akarok flamet se, ezert a temat leis zarom.
Peace -
rocket
nagyúr
''nagy tételben tervezi piacra dobni''
20 darab ?, nem hiszem tul sokan fognak sorban allni 900+ euros kartyakert -
rocket
nagyúr
Mielott meg valaki megint elhinne, hogy feltalaltak a spanyol viaszt, a hirben szereplo cikk a legregebbi, ezek mind elotte voltak, gondoljon mindenki amit akar, en mar kialakitottam az allaspontom ph-val kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest