- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
''Promise 20378 vezérlő, mely 2 Serial ATA-150 RAID (RAID 0, RAID 1 or RAID 0+1 modes) és 1 Parallel ATA portot támogat''
Na most Serial ATA-nál egy port egy winyó, ugye? (Ha nem, akkor nem szóltam :DDD) De akkor hogy lehet két porttal RAID 0+1-et csinálni?? -
authenticDViD
tag
Már bocsánat, nem értem, miért ez a nagy megmozdulás ezért a lapért.... Hiszen ez csak egy herélt KT400A, sehol a VT8237 SB... Az pedig 100%, hogy lesz egy A7V400X, vagy valami hasonló lap, azzal a SB-el, szal a mostaniba befektetni gyakorlatilag hülyeség.
-
TomLion
tag
Azért bevállalnék egy ilyen lapocskát...
De nem érdemes eltúlozni az árat, hiszen Asus A7N 24k+Áfa, az bruttó kisker 30 k-ért megszerezhető. -
simonzé
addikt
A hír első sorát is furcsának találom. ''Az AMD részesedése még mindig nem túl magas'' ???????? Mi van? Itt írjátok, hogy 19%-ra nőtt: http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=2770
Szerintem egy havi szinten többb milliós darabszámnál a 20% az annyira nem sz@r. Sőt a Hammerrel még nőni fog, ha van esza a felhasználóknak.
:)) :)) :)) :)) :)) :)) -
simonzé
addikt
Szerintem is van ennél szerencsésebb elrendezésű lap. Pl az ECS lapok általában korrektül szerelhetőek. Pedig az alsó kategóriába tartoznak.
-
robekri
addikt
Na akkor hamarosan jönnek a többi KT400A-s lapok is! Az ASUS dobja ki mindíg elöször az új chipkészletes lapokat!
Egy ''kicsit'' amúgy zavaró, hogy oly közel van az AGP és a DDR!:(((
Üdv.:Robe -
emstityu
tag
Az A7V8X nél nagyon zavart hogy a procifoglalat keresztben van nem függőlegesen,nagyon közel vannak a ramok az AGP-hez és a CD meghajtók ide kábelei miatt alig lehet lehúzni a tápkábelt az alaplapról.Ezek ennél is ugyan így vannak!De nem szólom le a lapodat(lapomat)mert ettől föggetlenül ha nem kell szerelni akkor nagyon korrekt cucc :)
-
esteban
senior tag
Miert csak 3 DIMM foglalat van rajta ?????
-
emstityu
tag
Abban az egyben azért bíztam hogy jobb elrendezése lesz mint az A7V8X-nek de ugyanaz a kuszaság.:(((
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest