- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
''Promise 20378 vezérlő, mely 2 Serial ATA-150 RAID (RAID 0, RAID 1 or RAID 0+1 modes) és 1 Parallel ATA portot támogat''
Na most Serial ATA-nál egy port egy winyó, ugye? (Ha nem, akkor nem szóltam :DDD) De akkor hogy lehet két porttal RAID 0+1-et csinálni?? -
authenticDViD
tag
Már bocsánat, nem értem, miért ez a nagy megmozdulás ezért a lapért.... Hiszen ez csak egy herélt KT400A, sehol a VT8237 SB... Az pedig 100%, hogy lesz egy A7V400X, vagy valami hasonló lap, azzal a SB-el, szal a mostaniba befektetni gyakorlatilag hülyeség.
-
TomLion
tag
Azért bevállalnék egy ilyen lapocskát...
De nem érdemes eltúlozni az árat, hiszen Asus A7N 24k+Áfa, az bruttó kisker 30 k-ért megszerezhető. -
simonzé
addikt
A hír első sorát is furcsának találom. ''Az AMD részesedése még mindig nem túl magas'' ???????? Mi van? Itt írjátok, hogy 19%-ra nőtt: http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=2770
Szerintem egy havi szinten többb milliós darabszámnál a 20% az annyira nem sz@r. Sőt a Hammerrel még nőni fog, ha van esza a felhasználóknak.
:)) :)) :)) :)) :)) :)) -
simonzé
addikt
Szerintem is van ennél szerencsésebb elrendezésű lap. Pl az ECS lapok általában korrektül szerelhetőek. Pedig az alsó kategóriába tartoznak.
-
robekri
addikt
Na akkor hamarosan jönnek a többi KT400A-s lapok is! Az ASUS dobja ki mindíg elöször az új chipkészletes lapokat!
Egy ''kicsit'' amúgy zavaró, hogy oly közel van az AGP és a DDR!:(((
Üdv.:Robe -
emstityu
tag
Az A7V8X nél nagyon zavart hogy a procifoglalat keresztben van nem függőlegesen,nagyon közel vannak a ramok az AGP-hez és a CD meghajtók ide kábelei miatt alig lehet lehúzni a tápkábelt az alaplapról.Ezek ennél is ugyan így vannak!De nem szólom le a lapodat(lapomat)mert ettől föggetlenül ha nem kell szerelni akkor nagyon korrekt cucc :)
-
esteban
senior tag
Miert csak 3 DIMM foglalat van rajta ?????
-
emstityu
tag
Abban az egyben azért bíztam hogy jobb elrendezése lesz mint az A7V8X-nek de ugyanaz a kuszaság.:(((
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Hálózati / IP kamera
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest