- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Aktív témák
-
eddie303
őstag
válasz
gericooper #3 üzenetére
A domboldal mar megvan, ha a windowsXP alap hatterkepet nezzuk, mar csak a bocit kell raintegralni :) De ez a Leadtek Winfast nevhez allna jol.
-
válasz
Adrian Mole #11 üzenetére
Jah, segítség a kábelfektetéshez...
-
Ploszi
senior tag
hehe, Mr Grey van az elején :DDD lehet, hogy már UFO technologia?
-
KZT
tag
Szerintem ez nagyon hasonlít FreeM-re.....
-
Herr Vida
tag
válasz
gericooper #5 üzenetére
Vagy engem, amint éppen boldogan szorongatok egy SAJÁT TULAJDONÚ ilyen karit :))
-
faster
nagyúr
válasz
gericooper #5 üzenetére
Na az jó. Asszociál a vásárló a sebességre! :DDD
-
faster
nagyúr
válasz
gericooper #3 üzenetére
Most már szinte minden dobozra valami őrült üvöltöző (3DSMAX5) metal fickót- sikongó tündért raknak, és már kezd baromira unalmas lenni. Ez már az elején sem tetszett, de most már szinte csak ilyenek vannak. Annyira változatosak, mint a mosópor reklámok.
...egy legelésző bocit...
Mitudomén, hát dizájner vagyok én? Rakjanak rá pl. egy lávafolyamot. :DDD -
erdoke
titán
A címet nézve a ''Az új termék grafikus chip- és memória-órajel specifikációi megegyeznek az ATI referenciaértékeivel.'' mondat teljesen egyértelmű. Mi egyezne az ATi referenciakártyával, ha a Sapphire nem? :P
-
faster
nagyúr
Ennek a hírnek örülök, szép is a kártya, de a dobozon levő előoldali szörnyek kezdenek egyre durvábbak lenni . :) Nem lehetne valami szolid kis jószágot rátenni? :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest