- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Aktív témák
-
dshk
aktív tag
na igen, ha tényleg 2800-al pörög, akkor arra már lehet mondani, hogy ''viszonylag halk''.
Ezek a hangerő értékek tényleg összevissza vannak mérve, úgyhogy csak a mérés ismeretében lehet mondani valamit róla. De most már megnézem mi a szabvány mérés, mert biztos van olyan. -
dshk
aktív tag
az overclocking mániások számára a halk az egy relatív fogalom. Nem azt jelenti, hogy halk, hanem hogy HALKABB (halkabb mint a többi, úgyhogy már csak egy kisebb porszívóval veszi fel a versenyt). Átlagembernek ekkora hangerő hallatán a ''halk'' szó semmilyen kontextusban nem jut eszébe :-). Esetleg, hogy kevésbé üvölt...
-
dshk
aktív tag
a hangot nem tudom miért de sokféleképpen mérik, pedig szerintem van valami szabványos szám is. Mindenesetre a negyvenvalahány decibel mint ''halk'' az elég viccessen hangzik. Egy porszívóhoz képest biztos halk :-)
Szerintem még a legbiztosabb mérőszám a venti fordulatszáma. Valahol 2000 alatt lehet a halk határa.
A valóban használható nyers adat egy olyan diagram lenne, hogy mekkora zaj mellett mennyi a a disszipációja (°C/Watt). Ebből már mindenki kiszálhatja nála hogy válna be, és ez alapján össze is lehet hasonlítani a hűtőket.
Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest