Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tyberius

aktív tag

válasz he7edik. #31 üzenetére

Hát nemtom, lehet, hogy én csak nem tartozom a qrva sokak közé, de én a notit csak másodgépként tudnám elképzelni, és csak akkor, ha az asztali gépem már befutott (Conroe/8800GTX/1TB tárhely, stb :) ). Engem pl. az input zavar, sose fogom tudni megszokni a notibillentyűzetet meg a tapipadot. Persze én vagyok az, aki lecseréli az egyébként teljesen funkcionális billentyűzetet csak azért, mert az Ins/Del/stb. gombok nem úgy helyezkednek el, ahogy azokat az Isten megteremtette. :D

Btw tud valaki olyan notiról, amelyen ''tisztességes'', a PC-kre hasonlító billentyűzet van? Esetleg lehet ilyet kapni kiegészítőként egyes notikhoz?

• Tyberius

aktív tag

Nagyon jó kis notik ezek, és van is rájuk igény. Jóbarátom pl. hasonló tudású (és gondolom, árú) notival jött haza Amerikából. (mondjuk az egy igény szerint összerakott HP Pavilion). Ő az asztali gépét váltotta ki vele, mivel szeretné hurcolászni a rendszerét (használ vagy hatszáz különféle fejlesztőkörnyezetet, amit egynél több gépen nem egyszerű ugyanúgy belőni), meg még játszani is szeretne időnként, de sír a szája, hogy csak Go7400 van a gépében.

Én inkább az nVidia-ATi megkülönböztetésen röhögök. Elképzelem, ahogy az utcán közeledik egymás felé két HC gamer, az egyik vörös, a másik zöld laptoppal felfegyverkezve... zavart éreznek az erőben, meglátják egymást, rövid ideig farkasszemet néznek, aztán leülnek ott, ahol vannak, ölbe a laptop, és heves (mondjuk Jediknight-) párbajban döntik el, kinek van faszább videokártyája :D :DD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák