- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyberius
aktív tag
Hát nemtom, lehet, hogy én csak nem tartozom a qrva sokak közé, de én a notit csak másodgépként tudnám elképzelni, és csak akkor, ha az asztali gépem már befutott (Conroe/8800GTX/1TB tárhely, stb
). Engem pl. az input zavar, sose fogom tudni megszokni a notibillentyűzetet meg a tapipadot. Persze én vagyok az, aki lecseréli az egyébként teljesen funkcionális billentyűzetet csak azért, mert az Ins/Del/stb. gombok nem úgy helyezkednek el, ahogy azokat az Isten megteremtette.
Btw tud valaki olyan notiról, amelyen ''tisztességes'', a PC-kre hasonlító billentyűzet van? Esetleg lehet ilyet kapni kiegészítőként egyes notikhoz? -
Tyberius
aktív tag
Nagyon jó kis notik ezek, és van is rájuk igény. Jóbarátom pl. hasonló tudású (és gondolom, árú) notival jött haza Amerikából. (mondjuk az egy igény szerint összerakott HP Pavilion). Ő az asztali gépét váltotta ki vele, mivel szeretné hurcolászni a rendszerét (használ vagy hatszáz különféle fejlesztőkörnyezetet, amit egynél több gépen nem egyszerű ugyanúgy belőni), meg még játszani is szeretne időnként, de sír a szája, hogy csak Go7400 van a gépében.
Én inkább az nVidia-ATi megkülönböztetésen röhögök. Elképzelem, ahogy az utcán közeledik egymás felé két HC gamer, az egyik vörös, a másik zöld laptoppal felfegyverkezve... zavart éreznek az erőben, meglátják egymást, rövid ideig farkasszemet néznek, aztán leülnek ott, ahol vannak, ölbe a laptop, és heves (mondjuk Jediknight-) párbajban döntik el, kinek van faszább videokártyája
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Haditechnika, harcászat
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged