- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dilikutya #26 üzenetére
Hmmmm. Te most ezt nagyon félreolvastad. Játékoknak kell(het) az sli, de nem a két főprocesszor. A két föprocesszort igénylő alkalmazásoknak meg az sli nem kell.
Ha arra gondoltál, hogy valami 3d studiózáshoz kellene a kari, arra meg már megoldások vannak, nem ezen a szinten.
[Szerkesztve] -
Nekem az tetszik, hogy az Nvidia már ilyen szintű chipeket gyárt. Az iwill igen nagy név, az opteron szervereek egyre nagyobb teret nyernek, és most ezen még nyomhat ez a nem gyenge chip.
Az is nagyon meglepű, hogy a hidak passzív hűtéssel vannak... Az Nforce4-re meg propeller kell.Hmmmm, honnan lehetne ilyen lapos passzív bordát szerezni?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
és ha kijön a kétmagos athlon64, máris lehet gizdázni a szupergazdagoknak hogy 4 procis gépük van
-
polika
senior tag
ha nem rakod teli az összes bankot de amúgy elég a memória amit 2 bankba raksz akkor az jobb...mert jobb időzítéseket lehet csinálni ha csak 2 ram van benne mintha 4, szal ha csak azért akarod telirakni a slotokat hogy teli legyen és nem mert több memória kell (ie egy szervernél) akkor butaság amit csinálsz (szerintem)
-
Jóóó öreg RageXL, hová is lennénk nélküled.
-
Hun'reeth
őstag
Pofás kis cucc. Egyszer majdnem vettem Iwill alaplapot csak nem lehetett kapni sehol!
-
atus33
tag
2procis szerver lapot PCI-X-szel, PCI-E-szel és 8 memóriafoglalattal nemigen kapsz 90+Áfánál olcsóbban.
Itt egy másik PCI-E képes szerver lap: Bővebben: link.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
nem hiszem, h tévedés lenne. ha nincs az a kis kártya, amit pl az ASUS A8N-SLI-hez adnak, akkor gyárilag kell az alaplapba beledrótozni, hogy melyik sín mennyit kap, míg a +kártyásnál az határozza meg, illetve osztja ketté.
''Ha tud valaki 4 prockos sli alaplaprol (szal ahova a masik chipet is berakjak), szoljon.''
erre még szerintem várhatsz... -
tetszik, csak el se merem képzelni, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen gép
-
anulu
félisten
szép!
bár ezt már tegnap is megmondtam róla, amikor a chipsetről folyt a kitárgyalás
azt mondjuk nem értem, hogy miért nem 8/8 PCI-E csatornát adnak alapból a két vidkártyának?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged