- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
válasz
viktor82 #935 üzenetére
jó ha majd meg akarsz válni tőle 2 év múlva... mondjuk a kórót 80-100%-kal meg lehet tunningolni 0 Ft-ból, a 4800-asat meg max 20-30%-kal szal nem mind1, de én akkor is AMDs maradok. A willmanette magos celeronjukkal 1 elétre elásták magukat nálam
Mennyit megy az S939-es 4800+ maxon?
Azon vacilálok hogy ki kéne próbálni ezt a kétmagos hülyeséget, mondjuk 3800+
A 4X00+-ok jóval drágábbak(illetve nem kaphatók)
kár hogy nem am2-t választottam anno, a tesztekben azt írták h az S9393 a gyorsabbmondjuk a kóró akkor még bitang drága volt(2006 szept.)
-
Bundás22
őstag
válasz
viktor82 #931 üzenetére
hát igen a 8600GTS jelenleg nemigen éri meg, túl drága a tudásához képest(a 8800GTS 320 hoz viszonyítva 65K vs 50K).
Mindegy én majd megvárom a középkategóriás ATI kártyákat most úgy tűnik az jobb lesz mint a 8600-as, meghát támogatni kell az AMD-t különben csődöt mondanak, és akkor az Intel+nvida monopolhelyzetbe kerül és akkor a feljődés megáll és az égbe szöknek az árak. Persze ez nem rajtam múlik, de ha mindenki radeont vesz akkor -
Bundás22
őstag
válasz
viktor82 #922 üzenetére
Istenem ez a 8800as(méregdrága, sehol normális driver, sehol dx10-es játék még vagy félévig), egyáltalán támogatja ez a directX 10.1-et?
Vagy megint vehet az ember 8900GTX-et 160Kért mert az támogatja...
Mondjuk egyet nem értek: ez egy jó kari, kidob mondjuk 100 fps-t, de minek mikó 30 is elég az emberi érzékszerveknek?
Ezért vagyok én a középkategória híve
Vagy ez nem így van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest