- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
az lehet hogy teged nem zavar, de te vagy a kivetel. az osszes porgos jateknal (q3,ut,etc) aki ott van mondjuk az elso 32ben az orszagban sztem le se ulne olyan gep ele, ahol 30fps-el megy a jatek, mertegyszeruen SZAR jatszani rajta, megpordited a kamerat es alig mutat par kepkockat. cs-ben meg az hogy gugolsz a doboz mogott, vagy a tavolban 2pixellel odebb helyezed a celkeresztet..nos valoban nincs olyan igenye, meg lehet csinalni 30cal is. bar hozzateszem azt se jatszanam 60alatt
. de q3ban mikor egymastol par meterre rohangaltok, dobbanto stb, kapkodni kell a kamerat, mert nem seta meg fejloves van mint cs-ben, ott igenis nagyon-nagyon szamit. es aki nem ezt mondja, az hazudik vagy nem ert hozza. (vagy csak ufo
).
az ilyen 100vs 200fps..hat igen, ez mar a kicsit hihetetlen kategoria. kivancsi vagyok tenyleg latja e valaki a kulonbseget..mondjuk kar hogy a monitorok nem birjak. viszont az emlitett tobb fps = fizikai elonyok a jatekban el, sajna ezek ilyen ''bugok''. q3ban pl 125fps kellett hogy ki tudj ugrani egy ket helyre. kesobb ez modosult 142re, mert az meg jobb allitolag
. most nem tudom hol tart
.
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest