- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
Komplikato #24 üzenetére
biztos igazad van
. nem azt mondtam hogy lehetetlen, hanem azt, hogy szar. ha eler egy szintet, es jobb gepe lenne, jobban tudna jatszani. mas dolog, hogy nem engedheti meg maganak. guru verseny: anno mikor a gurusok cd-n kiadott quake3 demoit nezegettem, nem sok kozuk volt a jatekhoz
. nem ott kell keresgelni a jo playereket. az elso 32ben nem a hobbiplayerek vannak, hanem akik mindennap 2-8orat jatszanak az adott jatekkal. menj be ircneten #quake3.hu-ra es kerdezd meg hogy mit szolnanak ha versenyen stabil 30-40fpst hozo gepeket biztositatanak nekik
.nagyon profin tudnanak jatszani vele, de megsem ugy mint normalis gepen. mondjuk ez mar nagyon eltert a tematol, tobbet nem irok.
-
maross
nagyúr
az lehet hogy teged nem zavar, de te vagy a kivetel. az osszes porgos jateknal (q3,ut,etc) aki ott van mondjuk az elso 32ben az orszagban sztem le se ulne olyan gep ele, ahol 30fps-el megy a jatek, mertegyszeruen SZAR jatszani rajta, megpordited a kamerat es alig mutat par kepkockat. cs-ben meg az hogy gugolsz a doboz mogott, vagy a tavolban 2pixellel odebb helyezed a celkeresztet..nos valoban nincs olyan igenye, meg lehet csinalni 30cal is. bar hozzateszem azt se jatszanam 60alatt
. de q3ban mikor egymastol par meterre rohangaltok, dobbanto stb, kapkodni kell a kamerat, mert nem seta meg fejloves van mint cs-ben, ott igenis nagyon-nagyon szamit. es aki nem ezt mondja, az hazudik vagy nem ert hozza. (vagy csak ufo
).
az ilyen 100vs 200fps..hat igen, ez mar a kicsit hihetetlen kategoria. kivancsi vagyok tenyleg latja e valaki a kulonbseget..mondjuk kar hogy a monitorok nem birjak. viszont az emlitett tobb fps = fizikai elonyok a jatekban el, sajna ezek ilyen ''bugok''. q3ban pl 125fps kellett hogy ki tudj ugrani egy ket helyre. kesobb ez modosult 142re, mert az meg jobb allitolag
. most nem tudom hol tart
.
-
maross
nagyúr
válasz
waterman_ #15 üzenetére
latszik nem jatszottal meg komolyabb szinten jatekokkal (polo fps). 60fps alatt nem lehet jatszani, mert egyszeruen zavaro, es minden ilyet ki kell szurni
.
shadow: ezek szerint te sem.
szerk2: ja es ne gyertek pls a film 24fps es tok folytoson dologgal, mert attol falnak megyek. nezz utana mirol beszelsz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest