- Magisk
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavboy
tag
a sony notebookkal tényleg csak 2 nagy gáz van: 1 a borítás nagyon sérülékeny, 2 ha bármi baj van, vagy nem csak dvd romot vagy hasonlót akarsz benne cserélni, sehol nincs szervíz, aki megcsinálná, csak az usában... Még a magyarországi sony sem támogatja a notebookokat semmilyen szinten... és ez azért gáz...
éppen most szívok lassan hónapok óta egy sony notival, a tetéjén lévő műanyag burkolatot kellene kicserélni, de sehol nem lehet kapni, hanem ki kellene küldeni a notit az usába, hogy ott kicseréljék, ami egy ibm laptop esetében egy fél órás munka, akár otthon is elvégezhető...(némi tapasztalattal persze...) -
HEBI
senior tag
Tisztában vagyok vele, hogy Te már régebb óta használt notit, mit itt sokan. De ahogy azt Te is mondtad, az IBM mostanában csak árnyéka önmagának. Itt most arra célozgatok, hogy régen is egy picit kivártak nem jelent meg azonnal a legújabb proci, chipkészlet, vgával a piacon, de amikor kijött akkor nagyon ott volt (T és X sorozatokra gondolok). De ez a T4X széria nagyon elmarad a kor követelményeitől szerintem, nem technikailag, hanem minőségileg.
Látatlanban nekem (is) egy T41 vagy T42 volt a ''vágyam'', de amikor egyik ismerős hozta át a T42-t, megláttam, na mondom adsza mit tud, milyen. Hát meglepőtem magamon, hogy milyen gyorsan visszaadtam. Szerintem a TFT ritka rossz, nincs Windows billentyű (én használom néhány kombiniációját megszokásból), ettől nekem egy kicsit ''szutyoknak'' tűnik.
Most egy nc6000-es HP-m van, kb, egy árban vannak, de ez sokkal jobban össze van rakva, egyedül a pöcökegere rosszabb a HP-nak, a bill., a TFT, az összerakottság legalább kétszer jobb. Súlyban egyformák, üzemidőben is, szóval manapság már nem lehet azt mondani egy márkára, hogy az tuti jó, nézd meg az olcsó Toshibákat... Ugyhogy szerintem lassan bajban leszünk amikor tanácsot kell adni, a márka lassan már mindegy lesz.
Ja és az ASUS gépeket, egy picit leszóltad, használtál már az pl. az új 3000-es szériából egyet is? Ha nem legalább nézd meg, hogy néz ki, miből van és hogy mennyire össze van rakva és mennyi mindenre gondoltak, amire a nagyok még csak most fognak.
Amiben szerintem a nagyok sokkal jobbak az a szoftver ellátottság. Bár a szoftvereket ők is barmi ritka esetben frissítik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged