- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
X800XL-t nem kevernem ide mert az kulon szamara keszult GPU-t kapott (R430).
X1900GT mindig dragabb volt ar/ertek aranyban akkor amikor meg nem volt jelentosen gyorsabb az R580 a G71-nel.
En szoltam, mielott meg megtobben messiaskent varnak a hd2900pro-t, ezzel olyan magasra teve a lecet, hogy Szergej Bubka se tudna atugrani -
ftc
nagyúr
válasz
venember83 #11 üzenetére
upsz
[link]
remélem ez már az -
ftc
nagyúr
válasz
venember83 #9 üzenetére
Teganpi
[link]
In Nov, NVIDIA will announce two new series G92 and G98, both are PCIe 2.0 compliant.
G92 is for the performance level and it's performance should be in between the 8800GTS and 8600GTS.
G98 is for mainstream market and it is slated to replace the 8400GS. Performance should be similar to a 8400GS.
2900Pro meg hd2900xt lesz -
frame>24
addikt
télleg, mikor a hír végén olvastam a kártyáról, aszittem itt már vagy 100 hsz lesz. A dedikált topikjában is 1 csávó írt erről, de nem is reagáltak rá...[link]
-
pisti
őstag
Ahhoz képest, hogy néhány héten belül érkezik ez az új VGA még alig derült ki róla valami.
Lehet akarnak AMD/ATI-ék nekünk szerezni egy kellemes meglepetést? Bár így lenne. -
he7edik.
addikt
''A Radeon HD 2900 Pro típusról van szó, melynek árát az előzetes információk szerint a GeForce 8800 GTS 320 MB alá pozicionálják''
Ennek a mondatnak kellene a PH fejlécén rikítania nem egy jelentéktelen hír végén. -
mandark94
csendes tag
Igen, nekem meg nem lenne szükségem 8800-ra, de 8600-nál jobb kéne. Majd kiderül az Ati milyen, de még a geforce pártján állok.
-
Skynet258
veterán
Ha igazak a hírek, egész jó áron lesz a kártya...persze kérdés még a teljesítménye is.
Jó lenne már lassan lecserélni az 1950Prot valami hasonló jó ár-érték aránnyal rendelkezőre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple asztali gépek
- Óra topik
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest