Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sir Riccio

addikt

válasz Surranó #30 üzenetére

Nem igazán szerettem volna bele mélyedni a részletekbe, de azthiszem mindenki számára köztudott hogy egy- egy számitógép zajszintjét nem csupán a ventillátor /ok/ zajkeltése határozza meg. Ugyanakkora jelentősége van magának a háznak /rezonancia frekvencia/ vagy az egyéb ventillátorok által keltett rezgések egymásra hatásának. És ez csak a jéghegy csúcsa. Nem szóltam hangszigetelésről áramlástani jellemzőkröl. Csupán arra kivántam reflektálni hogy nem feltétlenül biztos hogy a legdrágább csili-vili dizájnos hütők a legjobbak, természetesen az adott körülmények között lehet a legdrább is a legjobb.

• Sir Riccio

addikt

válasz Gismo #28 üzenetére

A HERTA-nál kapható, jó néhány hónapja haszálom a külömböző Artic Silencer proci hűtőket, Hogy ormótlan ? hogy nincs led rajta? Teszi a dolgát egyszerüen csak hüt!!! Aki mást vár vegyen karácsonyfát a házba és csingi- lingit! Szerintem ha dönteni kell hogy dizájnos legyen vagy hütsön egyharmad árért a kérdés nem kérdés tovább. Egy DFI NF3-ban 3000+ -os A64 CPU 2480MHz-re felhuzva, full terhelésen 39-41 fok 3-4 óra után azt hiszem nem rossz.. Hogy a zajszintjét m iben mérjük vagy nem mérjük lényegtelen, a lényeg hogy mit hallunk,-szinte semmit,- és a lényeg ez. Köszönhetően az ormótlan, nem dizájnos ventinek, a kerámia csapágyazásnak, mellesleg 6/hat/ év garancia van a hütőkre. A heatpipe életképességéről meg nem érdemes vitát nyitni, a tesztekben már bizonyitott. Természetesen akinek a megjelenés fontos, az vegyen háromszoros áron 12-17 ezer Ft-ért csili-vili CPU hütőt, az sem baj ha gyengébben hüt.

Új hozzászólás Aktív témák