- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- iPhone topik
Aktív témák
-
SeF
tag
Hy a #9-esnek: nem egyedi az eseted nekem is ezt írja csak Elsa Gladiac GF2GTS kártyám van hiába teszem fel bármelyik agp meghajtót vagy vga drivert. Lapom k7s5a proc:XP1500+
Mindkét fajta Windows-zal /home & prof./ előjön. Megoldás format c: /enter/... és az ME telepítése.Kissebb gyorsabb jobb! -
guest
veterán
Amióta felraktam, (ECS K7s5a)többnyire (nem mindig) nem áll le a W98SE. kézzel kell lekapcsolni. persze a követkeő indításnál panaszkodik. Az elözövel nem volt problémám (talán 1.07)
-
guest
veterán
Ez az új driver lehetséges, hogy megoldja a problémámat:
Radeon 8500 nem akar elindulni (szó szerint), mert az mondja: device cannot start.
Abit SD7-533 az alap és XP-alá szeretném az egészet.
Vagy valami egészen más a probléma???
Örommel fogadok bármi tanácsot. -
guest
veterán
Bocs, de kicsit láma vagyok. Szóval leírná valaki lépésről-lépésre hogy kell felrakni XP alá? egyébként nekem sem fut végig a 3dmark, pedig egyszer jó lenne végre lefuttatni...
De mással még nem volt probléma. -
toeri
aktív tag
válasz
jonnybravo #3 üzenetére
Már kifejtette más... :D
-
zotyesz01
tag
Föl lehet tenni csak az AGP drivert, anélkül, hogy agyonvágná a rendszert, csak nem a setup-on, hanem az eszközkezelőn keresztül. Előtte nem futott le a 3dMark 2k1, (reset, fagyás, textúrahibák, stb.), azóta semmi gond. (Radeon LE)
-
hg001
csendes tag
Nekem a nem hivatalos 1.09-es driver olyat csinált, hogy miután feltettem, az LG 8/4/32-es CD-RW-met a WinXP SCSI drive-ként látta és nem tudott rendesen olvasni a CD-ről.
Ennyit az új driverekről.
Remélem ez a hivatalos jobb. -
jonnybravo
csendes tag
Ezt fejtsd ki bővebben :) jó? (nem nagyon értem)
-
toeri
aktív tag
válasz
jonnybravo #1 üzenetére
Szerintem így jártál jobban! :DD
(Bár ne lenne igazam!) :(( -
jonnybravo
csendes tag
Hi!
Ezt hogy kell felinstallálni XP alá? Mert nekem nem nagyon jön össze. (ECS K7S5A (sis735) alaplap van a gépemben). Elindítom, önkicsomagolódik, setup.exe azt hibaüzenet: nem találja a _setup.dll-t. Please, segítsen valaki!
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest