- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
ezek szerint a pannon a sokat sms-ezok es a fuggetlen keszulek vasarlok szolgaltatoja
es ez jol is van igy (marmint, hogy minden szolgaltato masra helyezi a hangsulyt)
ezekre az akciokra nem is figyeltem. A jelenlegi csomagomban havi 10 ingyen sms van benne, de mivel ezt sem hasznalom ki altalaban, ezert nem szoktam felkapni a fejem az sms akciokra
A telefonokrol annyit, hogy anno mikor atmentem a vodahoz kartyafuggetlenul vettem meg a w800-amat, mert amikor megjelent a pannonal ket eves huseggel ha jol emlekszem 90k volt, en meg az EW-ben kartyafuggetlenul 100ert vettem. Szoval nem csa a vodahoz kepest, hanem ugy altalaban tul dragan adja a Pannon a telefonokat. -
shev7
veterán
Akkor elmondom en a velemenyemet a Pannonrol.
Nagyon sokaig pannonos voltam, aztan rajottem a kovetkezokre, dragak a keszulekek (ma fogok 90ft-ert moto v360at venni. (A pannon meg a legalso kategorias keszulekeket sem adja ingyen...), mindenert fizetni kell (lasd a jelenlegi szolgaltatast is...) nem becsulik meg a regi ugyfeleket (tok jo, hogy volt a partnerprogramjuk, de ha nem beszelsz 20 folott egy honapban, akkor belathato idon belul vagy nem vehetsz partnerprogramban keszuleket, vagy plusz let kell ra kicsengetned, amivel a keszulek ara a listaar fole no, telleg hulyenek neznek? ) a percdijak sem a pannonnal a legjobbak, es ami mashol is fizetos abban biztos lehetek, hogy a pannonal legalabb ketszer annyi. (0 ft-os ''csaladi'' opcio havidijara 360ft-ot fizetek a vodanal, ez a pannonnal jelenleg 890 ft, raadasul en harom szamra fizetem, ugy meg jelentosebb a kulonbseg)
A vodarol roviden:
a terero/lefedettseg azokon a teruleteken ahol en jarok jo, az ugyfelszolgalat viszont csapnivalo, nem eloszor kaptam toluk teves informaciot, a regi ugyfelek megtartasaban ok sem jarnak az elen, (nem szeretem az olyan akciokat, amik csak uj elofizetes megkotese mellett ervenyesek, nemsok ertelmuk van, mivel szinte mindenkinek van mar telefonja, a szamhordozas, meg nem tul nagy szazaleku) de legalabb olcsoak a keszulekek, es jo a bonusz csomagjuk. (a nagy vodafone topicban volt, hogy volt olyan pannon dolgozo aki a vodafonehoz ment bonusz csomagot kotni, mert a pannon meg a sjaat dolgozoinak sem ad kedvezmenyes csomagot)
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest