- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpi6k
addikt
Alvin! Világosíts fel minekt mi az igasság!
-
Face8814
őstag
''igaz sokat nem értünk volna egy diafilmmel''
Be tudtuk volna kapcsolni, csak nem értünk volna semmit a diavetítéssel!
''Az R520 SM3.0-kompatibilitása mellett a legfontosabb újítása, hogy HDR-rel is tud Anti-Aliasingot. '' irta Rudi és Fless [link]
Tehát itt nem a soft shadow és HDR összeférhetetlenségről lehet szó, hanem a HDR - Anti-Aliasing összeférhetetlenségről.
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
Élsimítás bekapcsolásakor a finom árnyékok nem működnek, igaz sokat nem értünk volna egy diafilmmel.
Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy be lahet kapcsolni mindkét dolgot, csak akkor drasztikusan csökken az fps ( diafilm effektus ), számottevő látványbeli megjelenítés nélkül. Úgy hogy itt szvsz nem arról van szó, hogy nem megy a két dolog eggyütt, hanem hogy nem érezni akkora különbséget. -
orbano
félisten
Egy 4000+ ki tudja hajtani a 7800gtx-et... csak nincs rá ideje
Ha annyira akasz jó AA-t, és 1280x1024-es TFT-d van, állítsd be a játékot 1024x768-ra és máris megy a hardveres, ingyen élsimítás
És tényleg: akinek minden fícsör kell, az megérdemli, fizessen. Bár valóban, megcsinálhatnák a gyártók, hogy az AA és az AF gyorsabb legyen... -
marcee
addikt
''az NVIDIA tegnap kiadott új ForceWare meghajtócsomagja minden GeForce 7800-as kártya tulajdonosának ajánlott letöltés lehet. Az 512 MB memóriát tartalmazó GTX modell megjelenésével egy időben érkezett 81.94-es változat után következő 81.95-ös verzió a számozásból adódóan aligha eredményez látványos változásokat, ám verziófetisiszta olvasóink bizonyára örömmel telepítik majd.''
Némi önellentmondást vélek felfedezni. -
gorlin
őstag
Én csak azt akartam mondani hogy mennyira durva hoy 300.000 Forintért kapsz 35Fpst,hatalmas hangzavart,(nagy villanyszámlát
)
De ezzel sincs bajom akinek erre van pénze vegye meg.De akkor játszon 150FPS-el ennyi pénzért. -
Tsunami
senior tag
Nem a videokártya kevés, hanem a processzorteljesitmény. Egy 4000+-os AMD is max 80% ba tudja kihajtani a 7800gtx-et. Mivel a videokártyák jócskán lehagyták a processzorokat, így ez az ipar elég érdekes jövő elé fog nézni addig, amig nem lesz a játékoknak többmagos támogatásuk.
tjhooker: Az AA meg AF és egyéb eljárásokkal plusz azzal, hogy bekapcsol az ember még minden fényhatást, árnyékot, szóval high grafikával játszik, úgy jön ki az igazi élmény, és az hogy igazábol hogyan is néz ki. Lehet, hogy valaki szereti a recés vonalakat, meg egyéb az élethűséget nem mutató grafikákat (viszont a gyengébb gépeknek csak ez jut), de én nem.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
tjhooker464 #26 üzenetére
AA és AF nélkül én már nem szeretek játszani. Könnyű a jóba beleszokni.
-
Fla$hly
aktív tag
válasz
tjhooker464 #26 üzenetére
jo de akkor úgy is néznek ki a gamek...
-
gorlin
őstag
Én nem karok flamelni,offolni.De amikor két SLI-be kötött GTX is minden beállítással max 35-40FPS-t tud mondjuk a fearben,mi lesz ezekkel a 2-3X gyengébb videókártyákkal?
Csak elgondolkodtató,hogy esetleg elég lehet egy 6800Gs,amin elvileg normálisan fut minden.
Remélem egyszer megint eljön az az idő ami régeben volt hogy 1!!Db 130.000Ft-os videókártyával mondjuk 70-80fps-érhető el,és a középkategóriával mondjuk játszható 30-40fps.
Ez így kezd egyre szomorúbb lenni. -
(Kolombusz)
veterán
Jó hallani, hogy az nvidia szélesiti a skálát.
Gondolom a gpu-ban van bőven potenciál, szóval akár az 500mhz is elérhető vele. -
faster
nagyúr
-
Fla$hly
aktív tag
hát ha télleg nem lessz AGP-s 6800GS akkor inkább még gyűjtök a GT-re
-
tjhooker464
őstag
6800gs 70k nálunk. Ennyiért GT is van.... Mellesleg miért kéne fél év múlva lecserélni a 6600gt t? Nagyon jó kis kari az. Ha tényleg hosszabb távra veszel kártyát akkor ki kell csengetned a pénzt a 6800gt re. Bár ha ilyen mindentmaxonafullAAésalegújjabbquake1564684al forma vagy akkor pcie re váltást most tudod megúszni még olcsón.
-
Fla$hly
aktív tag
de érted...azért várok AGP-s 6800GS-re mert ez elvileg olcsóbb lenne..6800GT-re nincs most pénzem esetleg ha használtan vennék de én azt meg nem igazán szeretem. A 6600GT meg kevés nekem, fél múlva vehetek akkor megint vga-t....
PCI-E meg nekem azért nem nyerő mert akkor vga-t, procit, alaplapot, ramot, meg persze akkor már tápot is kell vennem... és ez igy még nagyon sok pénz
Ezért vártam/várok AGP-s 6800GS-re -
Fla$hly
aktív tag
6800GS-ről tud valaki valami real infot? lessz e AGP, nem lessz, és ha lessz mikor? mennyiért? Már annyi oldalt olvastam hogy lessz, de sokan mondják hogy nem
-
X Factor
addikt
válasz
bolondember #5 üzenetére
Hát ha télleg 250 euro, akkor az szvsz nagyon jó vétel.
-
rocket
nagyúr
válasz
bolondember #5 üzenetére
2300pcx az egy 6800gs, csak egy szamot irtak el, masbol nem az arabol lehet latni,hogy nem 7800gs, csodak nincsenek
-
g4dg3t
senior tag
A weboldal birtokába jutott tesztpéldány 350 MHz-es processzort kapott, míg a memória 500 MHz-en (effektív 1 GHz-en) járt...
A GPU 375MHz-en jart, a ram stimmel. -
tjhooker464
őstag
Ja én meg gyűjtögetek még vagy 3 hónapig a 6600gt m re
-
nap
addikt
Ideje volt mar egy kozepkategorias kartya megjelenesenek a 7xxx sorozatbol!
Hihetetlen, hogy manapsag jobban erdekel mekkora teljesitmenyt vesz fel egy kartya, mint, hogy hany pontot csinal 3DMarkban. -
bolondember
MODERÁTOR
khmmmm, megjegyzem, ma delelott ezt a kartyat rendeltem meg - gondolom tuti eliras, de ki tudhatja...
[link] -
killahdrums
senior tag
OMG! HUNTER WEAPON!
Tán közeledik a Karácsony?
Egyébként, hogy valami értelmeset is írjak.
Nekem kicsit furi ez, hogy két hetente kiadnak valami új kártyát, ami kicsit gyorsabb meg kicsit lassab. Valahol jó, mert mondjuk 5-10 ezer forint különbséggel vehetek egy kicsit jobb kártyát, tehát ha csak 60 ezrem van megveszem a 6800GS-t, ha már van 70-em akkor 7800GS, ha netán lenne 80-am akkor meg 7800GT. (Az árakat csak példának írtam.) De még nem igazán vagyok ezzel a dologgal megbarátkozva... -
thaler2
senior tag
Mi az a ''sic!''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest