- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
laughing man
csendes tag
válasz
Komplikato #8 üzenetére
Itt találsz 2300-ért DVI-HDMI átalakítót: [link]
-
laughing man
csendes tag
Nekem LG LCD TV-m van [link], videókártyám Radeon. A TV-n van DVI és HDMI csatlakozó is.
Én jelenleg a HDMI csatlakozót használom PC-re, mert a DVI másra kell. Persze kipróbáltam már analóg módban VGA kábellel is, egy D-SUB - DVI átalakító segítségével. A kép majdnem olyan jó volt, mint DVI-on vagy HDMI-n, talán egy hangyányival kevésbé éles. Természetesen ha lehetőség van rá, akkor a digitális csatlakozókat érdemes használni (főleg LCD-k esetében), de az ismerősöd csak D-SUB-ot fog tudni használni PC-hez, ha Samsung LCD-je van (ez szinte biztos, de azért kérdezz rá a kapcsolódó topikban). -
laughing man
csendes tag
Én úgy tudom, hogy a Samsung LCD TV-ket nem lehet HDMI-n keresztül összekötni PC-vel, csak D-SUB-on működik normálisan. Itt találsz infót: [link]
Létezik olcsóbban is DVI-HDMI átalakító, mert pl. én 3000-ért vettem az enyémet. Egyébként valsz rá lehetne csatlakoztatni ennek a kártyának a HDMI kimenetére is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest