- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
Régen az volt, hogy a floppy kiváltására törekedtek a pendriveval.
Én nem is használok floppyt, de a pendriveom is csak 128MB-os.
Nem is igazán tudom a korlátolt elmémmel elképzelni, hogy hol használnák ki ezt gazdaságosan.
Esetleg azok a csákók akiknek így vagy úgy mindenből a legújabb, legnagyobb, legerősebb kell. Szerintem. -
szab.tam
nagyúr
Csak egy jó példát mondok. Egy haverom most telepített fel egy 2 gigásra egy új Linuxot.
Nem értek hozzá, és nem láttam még, de ez olyan, hogy felrakhatsz rá winfosos progikat is, és, ha bármely gépbe bedugod, és tudsz usb-ről boot-olni, akkor kölön telepítés nélkül felismeri az aktuális hardvereket, és dolgozhatsz egy vadidegen gépen, a saját progiaiddal, beállításiddal, adataiddal. Hú! Máris kevés a 16 giga!
Persze kérdés, hogy megéri-e?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mazda topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest