- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Den
veterán
''Ja és nVidia vagy ATi ide vagy oda, ezt azért nem vártam tőled Den. Rossz napod volt?''
Öööö, ezt most nem értem? Poén volt csak lemaradt a szmájli, vagy nemtom mi ?
Ha arra gondolsz hogy ezt nvidia fikázásnak írtam, akkor félre értetted. Csak arra akartam rávilágítani hogy van egyfelől néhány fórumon feldobott észrevétel, hogy egyeseknek, bizonyos esetben, mintha, esetleg... meg van egy cáfoló Ati. Erre mindenki ugrik hogy na már megint az a .... Ms kémkedik, pedig az egész akár hoax vagy épp rosszindulatú lejáratás is lehet.
Mindenesetre érdekes jelenség ez, amit már az egyik való világos topicban is írtam, hogy az emberek bármit azonnal elhisznek amiben hinni_akarnak_. -
utax
aktív tag
másik kérdés: mindenki elfogadta a WinXP install elején a szerződési feltételeket ? nna, akkor meg min csodálkoztok ? nekem sem jogtiszta az XP-m, de nem is hőbörgök, ha esetleg ez miatt az orromra koppintanak. persze nem is örülök neki ... de a pofátlanságnak is van határa :)
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest