- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
Ehh.. Csak egyszer adják ki PCIe-vel normális volumenben, és máris látnák, akik így gondolkoznak, hogy mennyire nem úgy van az..
Mert mégis, mi a halált kezdjek az 1x PCIe slotjaimmal? SATA vezérlő meg hálókártya nem kell, de nincs integrált DVB vevős tuner az alaplapomon, nincs WiFi, és máris egymás hegyénhátán fekszenek a PCI kártyák, miközben annyi hely van a gépben, mint a szemét.. (mert egymás mellett van kettő darab PCI slotom a lap alján) -
LordX
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Analóg forrásból HW MPEG2 tömörítő? Kéne hozzá memória, és nem látok ilyen chipet a kártyán, úgyhogy hacsak valami elvetemült nem a nyák hátoldalára tette, akkor nem tud olyat. A digitális meg eleve tömörített, és dícséretes, hogy H.264-es dekódert is adnak hozzá..
-
emre33
addikt
nem értem mit akarnak ezek a PCI-vel ,miért nem lehet PCI-E -vel csinálni?
-
Agyasima
őstag
''Többféle analóg és digitális szabványt ismert a WinTV HVR-4000.''
De elfelejtette, mi?!
-
orbano
félisten
válasz
Komplikato
üzenetére
pont én is ezt akartam kérdezni... ennyiért belefért volna egy komolyabb távbütyök...
-
Komplikato
veterán
''Normál és nagy felbontású műsorok megtekintéséhez MPEG-2 és H.264 dekóder, videorögzítéshez ugyancsak szoftveres MPEG-2 kodek áll rendelkezésre.''
Fuuu, ez biztos, mert ha jól tévedek a 3000-es az HW tudja analóg cuccoknál.
(Digitálisnál meg ugye eleve tömörítve jön.)
Meg mondjuk szerintem kissé idejemúlt az infrás távirányító, legalább is 200 euros kártyához nem kéne eröltetni. Miért nem rádiós? -
Integra
titán
softdecode-ot tud mint a skystar2???
Új hozzászólás Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem karnak köteni az átállásra