- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
érdekes, nekem a kupak nélküli régi athlonxp, meg az újabb P4-ek is mind úgy mentek, hogy rákentem a jó fostos híg hófehér pasztát, felraktam a bordád, amikor meg 1-2 év múlva leszedtem, akkor egy lehellet vékony maradvány volt a felszínen, épp csak nedves volt mindkét oldal, de még színe se volt annyira kevés maradt ott, a többi kinyomódott oldalra... ennél jobbat aligha lehetne... ha barázdálva lenne azzal csak csökkenne a hasznos hőátvevő felület...
mi lenne ha nem a barázdákkal szenvednének, hanem elfelejtenék a rózsaszín fogkrémeket, vékony szétnyomódó alufóliákat, sűrű retek szilikonzsírokat, és helyettük normális minőségű szilikonzsírt használnának?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.500ft-tól.
- Lian Li Unifan SL 9 darabos szett.
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest