Aktív témák
-
Male
nagyúr
OK.
Na szóval ugyanezt eljátszhatnák fordítva is. Pl lehet, hogy én is vennék belőle. Ráadásul a nVidia se nagyon akarja kiadni a 6600-at AGP-vel, pedig neki tényleg egyszerű lenne (és amíg az ATI nem teszi, addig ez komoly piaci előny lehetne számára).
(Az ATI megoldásnál csak a ''nagy leleplező cikkre'' emlékeztem, ahol azt fejtegették, hogy ''megnőtt'' az RV360-as chip a 9600 -> X600 váltáskor/átalakuláskor) -
Male
nagyúr
Ha valóban így lesz, akkor rohadjon meg az ATI (persze a 6600-asokból is mindehol a PCIe változatról írnak, az AGP-sről még nem láttam hírt -> szóval az nVidia is), legfeljebb a teljes gépcseréig nem veszek másik videokártyát (ami nem mostanában lesz).
Azért, hogy ennyire nyomják a PCIe-t, arra nem számítottam. Úgy néz ki az Intel semmit sem bíz a véletlenre most.
Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest