- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Bgs
senior tag
Az X700Pro jo alternativa lehet a 9600XT kategoriajaban. Mar tenyleg csak az a kerdes, hogy lesz-e AGP-s verzio...
-
titan5
tag
Kedves Pompi barátom!
Ha netán félreértetted volna,nem azt mondtam hoy nem ülök net közelbe,
csupán nem mindennap van módom böngészni az internetet.Persze ez nem a te
hibád,nem is az enyém, hiszen annyira azért nem érdekel.
Az újságokról meg annyit hogy az eladott példányszámok nem hiszem hogy
arról árulkodnának hogy a sok vásárló sajnálja agyon magát mert mennyi mindent
mennyivel később tudsz meg mint a neten.És nem hiszem hogy nagyobb butasá-
gokat írnak mint amekkora butaságokat itt egy-két fórumba olvashatsz.
Bár nézőpont kérdése de én akkor is az újságból tájékozódom mert ezt szoktam
meg,te meg a netet és más ember szokásában nem nagyon illik beleszólni.
Mindettől függetlenül azért nincs harag! Ugye?(mert hogy nem veszekedni jöttem
ebbe a fórumba)
Üdv.: titan5 -
Raymond
titán
'' valsz még egy ideig gyártják majd a 9800-akat.''
Vagy meg van beloluk akarmennyi. Ezert jonnek most a 128bit mem-es 9800Pro kartyak es nemsokara mar csak olyanok lesznek, hogy ne legyen 200$-os szegmensben hazon beluli konkurencia. Senki nem venne a X700-at 128bit-es ha ugyanazert a penzert kap 9800Pro-t 256bit-el. -
Keitaro
addikt
válasz
-=V3rthil=- #36 üzenetére
Igen, az 500Mhz miatt nagyon valószínűtlen egy 256bites interfész sajna...
Sajnálnám ha csak PCIE-sek lennének, de ha azok lesznek akkor valsz még egy ideig gyártják majd a 9800-akat. -
t-shirt
veterán
válasz
-=V3rthil=- #38 üzenetére
igen, jó lenne ha késöbb kiadnának egy 265MB-os 6800-at
-
t-shirt
veterán
válasz
-=V3rthil=- #36 üzenetére
szerintem a 128-256 bit ott kezd látható különbség lenni amikor nagy felbontáson szürökkel tesztelnek, 1024X768 noAA noAF nem lehet nagy különbség, de 1600X1200 4AA 8AF ott már szépen beelőz a 256 bit
-
-=V3rthil=-
őstag
-
Male
nagyúr
OK.
Na szóval ugyanezt eljátszhatnák fordítva is. Pl lehet, hogy én is vennék belőle. Ráadásul a nVidia se nagyon akarja kiadni a 6600-at AGP-vel, pedig neki tényleg egyszerű lenne (és amíg az ATI nem teszi, addig ez komoly piaci előny lehetne számára).
(Az ATI megoldásnál csak a ''nagy leleplező cikkre'' emlékeztem, ahol azt fejtegették, hogy ''megnőtt'' az RV360-as chip a 9600 -> X600 váltáskor/átalakuláskor) -
faster
nagyúr
válasz
strike-force #27 üzenetére
Én is sokallom érte a $250-t, de valszínűleg nem ennyi lesz az ára, azért az ATI sem hülye.
-
Hát ennek a x700xt-nek aláznia kell a legdurvább 6600ast is stabilan, ha 250dolcsiért akarják tolni, mert 280dolcsiért már sima fx6800ast lehet kapni, amihez ugye nem kell kommentár, hogy mit tud és (m)ennyiért. :D
-
Illissius
tag
De miért nem írják le sehova hogy 128 vagy 256 bites?? :U
-
Male
nagyúr
Hát az AGP-nél azért ott volt pl a Riva128, ami volt PCI-os és AGP-s változatban is (mik is voltak akoriban még? talán Voodoo2 ami PCI-os, valami Rendition Verité vagy mi, ami úgyemlékszem szintén volt PCI és AGP csatival is, meg a csomó S3 Virge, amik szintén AGP/PCI-osak voltak), ráadásul akkor AMD-hez is volt AGP-s lap (nekem is az volt: Acorp 5VIA5S típusú VIA VP3-as chipsetes lap AMD K6-233-al és Diamond Viper V330-al), nem csak a P2-höz.
Most nézem, hogy Voodoo Rush és ATI Rage2 is akkor volt, amik szintén PCI-osak voltak (meg a Matrox G100 és Mystique220, amik szintén PCI-osak talán)
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Ha valóban így lesz, akkor rohadjon meg az ATI (persze a 6600-asokból is mindehol a PCIe változatról írnak, az AGP-sről még nem láttam hírt -> szóval az nVidia is), legfeljebb a teljes gépcseréig nem veszek másik videokártyát (ami nem mostanában lesz).
Azért, hogy ennyire nyomják a PCIe-t, arra nem számítottam. Úgy néz ki az Intel semmit sem bíz a véletlenre most. -
joe69
senior tag
Az Ati uj mainstream kartyai is eloszor csak PCIE-re jonnek ki?
-
titan5
tag
Lelkes újonc kollegám nem gondolod hogy nem mindenki tud minden nap
internetezni kedvére?
Másrészt meg miért fáj az neked ha más újságból tájékozódik? -
Pompi
nagyúr
PC Gurut ???
A rendes papíron megjelenő, újságosnál megvehető lapra gondolsz????
Mert ha igen, nemtudom, hogy miből gondolod, hogy abban hamarabb fogsz infót olvasni bármiről is, mint itt a neten. Amikor az aktuális újság a nyomdába került szvsz még az nv6600-ról se volt hír a neten... -
titan5
tag
Én is várom már az új pokolgépek (Radeon x800,GeForce 6800) középkategóriás
fejlesztéseit bár egyenlőre nagy a csend. A PC Gurut most olvastam abba semmi
ilyen irányú írás vagy cikk. Hátha a másikak majd írnak valamit.....
Most beszéltem le magam egy Radeon 9800 Pro-ról,de év vegéig mindenképpen szeretném lecserélni az 5600-asomat. -
t-shirt
veterán
én az új agp-s kártyákról olvasnék már híreket
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Ezért kell PH-t olvasni! Mi majd jól kimérjük leteszteljük és megmondjuk milyet érdemes venni! Ma éppen 23.000-es GeXcube Radeon 9550XT-t 32.000-es Gigabyte 9600pro-t, 45.000-es Inoo FX5900-at, 60.000-es HIS Radeon 9800-at és méregdrága Radeon Gogabyte X800 Pro Vivo-t 16 futószalaggal. Jó még talán a 90.000 körüli Leadtek GF6800.
-
rudi
nagyúr
No hát akkor kérem szépen, itt a Radeon 9800 XT 200 dollárért :D Gondolom a 9800 XT tulajok @nyáznak, mi meg örülünk:D
Mindenese nem volt szó a memóriabuszról, de szerintem 1024×768-ban elég lesz a 128 bit is. Ami még érdekes lehet, hogy az a feltehetőleg 0,11-es chip mennyit bír tuningban. Ha ez is olyan mint a RV360 volt és van még 100 MHz a 500-asban, akkor egész jó kis kártya lehet ez, lassan kezdhetek spórolni... -
Zsiba
senior tag
Le vagyok ragadva a múltban... Mennyivel átláthatóbb volt a videókártya piac régen...
Volt Mx, sima, meg Ultra aztán viszontlátás'.
Most viszont nagyon nagy az átfedés a kártyák között. Ugyanolyan áron majdnem 4-5 féle kártyát lehet venni, csak egyikben kevesebb a ilyen-olyan pipeline, a másik csak 128 bites, a harmadik alacsonyabb órajelű, a negyediken kevesebb a ram, az ötödiken... Kábé azonos szinten teljesítenek, csak mindegyiken más ''hiányosságok'' vannak...
Én legalábbis így látom :D
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy óra, két rendszer
- Goddess of Victory: Nikke
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest