- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Lehet új licenszdíjakat szedni, meg rávenni az embereket, hogy hajítsák ki a szar DD/DTS 5.1-es cumóikat.
Gyakorlatilag plusz hangfalak a kanapé mellett/mögött amiben hasra lehet esni, mikor az ember éppen gulyásleveses tálcával egyensúlyoz (esetleg paradicsomos káposztával). ;] -
Den
veterán
nem jobb, elméletileg 4 hangfal elég lenne, de egy fejmozgást érzékelő spéci elektronikával ami a fázist tologatja a fejmozgástól függően, akár 2 is elég lenne. De 5.1 is csak spécin behangolva műxik jól azaz az olcsó 5.1-ek nemmadják vissza aqz eredetileg megkomponált élményt
-
tocsa
senior tag
válasz
TheVeryGuest #6 üzenetére
''Egyébként van élő ember a földön aki még nem rúgta fel ezeket a pici surround hangfalakat? Nekem kb. kétnaponta sikerül megbotlanom bennük.''
Latod, talan ezert jo, hogy egyik sem nehezebb 10 dekanal. Igy nem szakad el a zsinor a rugastol, es falon sem csattan akkorat, hogy szettorne. :DDD -
twollah
nagyúr
Mivel jobb a 7.1 mint az 5.1?
Mert én kegyetlenül lemaradtam ezekkel az X.1 hangrendszerekkel. -
Fawkes
őstag
Minek már az 5.1 is bőven elég.De ezek nem fognak olyan halgatási élményt nyújtani mint egy igazi 5.1-es házimozirendszer.
-
TheVeryGuest
senior tag
Lassan beérik a gömb alakú szoba, amelyen a teljes falfelület képernyő/hangszóró ötletem. A csilliárdosok biztos ráharapnának.
Vagy az akusztikai-építészmérnök, aki beletervezi a lakásba a házimozit, a lakás alaprajzát és a felhasznált anyagokat is akusztikai szempontból figyelembe véve.
Röhej, hogy mire nem képes a fogyasztói társadalom.
Egyébként van élő ember a földön aki még nem rúgta fel ezeket a pici surround hangfalakat? Nekem kb. kétnaponta sikerül megbotlanom bennük. -
Hun'reeth
őstag
Azért kicsit különbözhetnének a hangszórók egymástól! :))
-
csudri
őstag
84W? LOL! Hol van ez a Denon házimozimtól?! Igaz, hogy azért egy milkát csengettem ki! (nem vagizni akarok, de nem hagyhattam ki!)
-
arn
félisten
18 hz. perszepersze :D
amugy hany tajvani watt? 15000? -
Sanya
nagyúr
No, én ne nagyon hiszem, hogy annyira ki lehetne élvezni ezt a 7.1-et. lassan majd bejön a 16.2-es hangszórótrendszer, és az egész szobában semmi más nem lesz, csak hangszóró.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest