- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
"Érdekes" kalviatúrák, a billentűzetemet aszem iylenre se cserélem le. Ezek a házak meg nekem túl színesek. Amúgy egyetlen TT cuccom a házam egy Soprano RS 100, nem volt 30, és sztem elég jó, bár 1-2 dolgot én másképp oldottam volna meg - értsd, láttam már jobb megoldást is ugyanarra a problémára - de abszolúte használható.
-
dkekesi
tag
Az utolsó képen azt írja: "Beyond the pass..."
Ez annyit tesz: a hágón túl. Legalább a posztert megnézhették volna, mielőtt kimegy.
-
beteg
őstag
nekem tt armorom van és imádom! nem igaz, hogy sorjás, hogy vág és az sem, hogy a gyári ventrik hangosak! és a tt vízhűtések absz pattentok bele, tök jó elfér alul a pumpa, tartáj, stb. pedig nem kevés cumó van nekem bele pakolva. a vinyó helyek is nagoyn bejönnek és egyáltalán minden pont ott van, pont akkora, hogy kell. IT-s életem legjobb döntése volt megvenni ezt a házat! Átjáró házat, mert a lapoknak megmelegedni sincs idejük benne, még a p5w64 et sem szeretem annyira, mint a házat. A többiről meg ne is beszéljünk. az x-fi fatality sem olcsó, de a ház nyomába sem ér, egy xar, a vga-k, procik meg..
De a ház mindig ott van, stabilan!
Szegény, le lesz cserélve az új armora, még ha az 50k is lesz.
a billenytűjüket viszont én is "hányós szmájli" -
bambano
titán
Nálam mindig vízszintes hely probléma van, miért nem sík és vízszintes a házak teteje?
-
MaciG
addikt
Szerintem jó kis bill. lenne... Ha lenne magyar is meg világítás benne
-
venember83
nagyúr
válasz
TheDragon007 #5 üzenetére
Thermaltake sosem elsosorban a minosegrol szolt, nezd csak meg a coolereiket, vagy hazaikat, melyekkel osszeszereles alatt ossze-visszavagod a kezed, ventik tobbszorosen tulteljesitik a rajuk irt zajszintet, stb stb. Szoval van amihez kepest minoseginek tunhetnek a Tt termekek, de Tt-arban sokkal jobbakat kapni
-
szasza_xp
senior tag
válasz
Kosh Naranek #18 üzenetére
Én is a Xaser III.-t szeretem, mert az még kinéz valahogy, mondjuk ha élőben is ezt hozza, akkor tuti, hogy veszek egyett, meg vizet hozzá
-
Ste
addikt
az alu bill-ről rögtön ez jutott eszembe [link], de nincs sok hasonlóság
házból viszont imádtam az Armorom -
Kosh Naranek
tag
Az első és egyben az utolsó TT ház, ami nekem design szempontjából bejött a Xaser III széria volt (V1000A, V1000+). Ami utána jött az mind a vásári bucsus kategóriába tartozott. Tudom, hogy az európai és a keleti ember ízlés világa különbözik...de azért nem kellen túlzásokba esniük.
-
EQMontoya
veterán
szépek a billek, jók a házak is, bár az előttem szólóknak annyit hozzátennék, hogy az armor nem a 30.000ft-os kategória...
-
lorcsi
veterán
nagyon szép ez a szálcsiszolt keret
miből áll az ollómechanika ? -
SteeWe
aktív tag
Nekem a billek tetszenek
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
A billek nem rosszak...
van egy kis notibillentyűzet feeling, fém keretbe zárva hatásuk -
kayman
senior tag
Lehet hogy túl tömörek a billentyük, de minden megszokható.
Az elején persze kicsit idegesitő. De az alu keret nekem nagyon bejön... -
Simi2000
tag
Nekem mindig is bejöttek a Thermaltake cuccok.
És igen a házaik 30e Ft körül kezdődnek, de ne felejtsük el hogy ezekben általában van jópár ventillátor is. Néha 5 db-ot is beletesznek. Ezért annyi amennyi....sztem -
Szlovi
senior tag
Egész mutatósak az új házak...gondolom az árcédula is mutatós lesz
-
lepence
tag
Nekem túl csicsásak........maradok az első Stackernél.
-
válasz
TheDragon007 #5 üzenetére
meg persze... ez mindenhol igy van...
de csak úgy mondom, hogy van egy olyan thermaltake ház (meg azt hiszem gigabyte is...), amik felépitésre teljesen ugyanazok, mint a casetek bizonyos házai... (direkt nem mondok pontos tipust)
csak mig a Thermaltake 20-30-40ezer forint, a Gigabyte 25-35ezer, addig a Casetek 10ezerért beszerezhető... Belső felépitésre teljesen azonosak, csak az előlapjuk különbözik (nem midi tornyokról van szó, hanem full tornyokról)
de persze ettől még igaz az, hogy a minőségnek ára van... -
Ez a billentyűzet... (hányós smiley...)
Az ok, hogy a sopranohoz kell vmi beviteli eszköz, ami stilusban illik a házhoz, meg hogy kicsit revoltec másolás, de az elrendezés... fujj fujj fujj..
A ház szép, meg jó, meg okos, meg majd drága is lesz, úgy mint a többi Thermaltake. -
Löaci
csendes tag
Az új Xaser kicsit CM stacker 830 feeling nekem.
Szvsz attól sem kell félni, hogy valami jó vizet tesznek bele gyárilag!
[Szerkesztve] -
válasz
Translator #1 üzenetére
meg ígéretesen drágának
-
Translator
tag
Ez a billentyűzet... Szóval szép dolog az a bazinagy enter, de az elrendezés valahogy az összes előnyét elveszi...
Ehhez a házhoz meg adnak előre szerelt vízhűtést is, jól látom? Így viszont ígéretesebb konstrukciónak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged