- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
It has been suggested that, among other things, Sony Betamax lost the format war to VHS (in becoming the general home video recording/viewing system) because the adult video industry chose VHS instead of the technically superior Sony system.
Benen volt az is, hogy olcsobb volt -
dezz
nagyúr
''nem vertikális sort'' -> mármint nem vertikálisan mért sort
Szal, a ''line'' szó eleve rossz választás volt erre a dologra (horizontális felbontás mérése a leírt módon), de a ''sor''-ra való közkeletű fordítás maga az idiotizmus... Hiszen függőleges vonalak sorozatáról (fekete és fehér felváltva) van szó. Hagyományos tesztábrákon balról jobbra egyre sűrűbben, és ameddig megkülönböztethetők, az utal a horizontális felbontásra. Az meg egy másik hülyeség volt, hogy a fehér vonalak/oszlopok számát adták meg, nem a fehér és fekete összegét, ami a teljes felbontás. -
dabadab
titán
Hat, HD teren meg az USA sem all tul jol, a haztartasok 30%-aban van egyatalan HD TV, es ezeknek tobb mint a fele csak SD tartalom megy: [link]
Egyebkent nem tudom, hogy te milyen videoszalagokat neztel, de amiket en lattam (gyariak is), azok mind rettenetesen messze voltak a DVD-ken szokasos minosegtol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest