- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Yettel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdz
tag
Szerintem ennél a felállásnál úgy sem a sebesség a lényeg (hisz az már sima SLI ben is procilimitált sokszor) hanem inkább a rengeteg monitor kezelése - esetünkben 8 db
persze az egy másik kérdés, hogy az mire jó? én eddig egyszerre 2 monitoron (1 kártya) dolgoztam (CAD) az egyiken 2d, a másikon a 3d-s kép...a 3ds max ki bírna használni 4 monitort (ahoz meg elég 2 kártya)
az meg szvsz, hogy valaki 8 monitoron tartson prezentációt teljes hülyeség, hisz annyi pénzért amibe egy ilyen szett kerülne 8 monitorral, két projektort is vehet... -
Vallon
tag
Én meg azt sajnálom, hogy 4db 7800 Ultra helyett be kell érnem 4 db harmat GTX-el. Azé me Ultra nem volt, nem van, nem lesz. Viszont a te 4*16-os alaplapod mindjárt megjelenik, csak nem gondolod, hogy a Gigabyte egyszerre süti el a luxust, majd pár hónap múlva megjelenik az is, amikor a high society cserélheti le.
Most bocsánat, de azt mondja meg nekem valaki, ha ezen 4 darab vidkari van, akkor fér egyáltalán valami a PCI slotokba? Szerintem akkor már nincs hely. De lehet hülye vagyok. -
Coyot
őstag
Szörnyű,hogy nem megy mind a 4 káryta 16x-be
-
c0nn0r
tag
Ha már lúd, legyen kövér!
Vagyis: ha jól emléxem 7800 GT-ből van dual GPU-s is
akkor máris 8 GPU dolgozik...
Ez már überbrutál, csakhogy akkor szénné is kell majd hajtani a P4-et a lapban! -
ennek a quad megoldásnak mégis mi értelme van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- India és az AI a McDonald's jövője?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest