- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Itt van egy béta verzió az ati-s részből. [L]http://www.netmatch.host.sk/table1.htm[/L] Ha hiba van benne akkor értesítsetek valahogyan. A többiek már dolgoznak a tobbi gyártó hasonló táblázatán. Aztán az egész bekerül egy jó kis .php-s környezetbe hogy dinamikusan lehessen válogatni az összehasonlítani kivánt kártyákból. Jön mellé egy általános 3d alapozó by me és halom FAQ meg minden ami VGAval kapcsolatos és a PH fórumán előkerült :D
-
rudi
nagyúr
vertex shaderek
NV: [L]http://www.digit-life.com/articles2/gffx/nv38-36.html/nv38-36.html[/L]
ATI: ''Whilst the R300 core features eight DirectX9 pixel pipes and four Vertex Shader units, despite the smaller silicon process not everything made it across to RV350. Essentially RV350 is half an R300 core, with only four pixel pipes and two Vertex Shading units. The reductions in size, though, means that this is able to scale to higher speeds than the R300 could, with the 9600 PRO product shipping at 400MHz core speed, thus offsetting some of the fill-rate and triangle rate advantage that R300 has in its 9500 PRO guise.'' -- by beyond3D --
szóval mehetek javítani a táblázatomban... -
Keitaro
addikt
Miért? Gondolj bele az NV35-ben 3 van, de jóval erősebb is. 3 VS pazarlás lehetne az NV31-ben, hisz lehet úgy se tudna mit kezdeni annyi adattal. Talán kettő még jó lenne, de tudtommal egy van. És én úgy tudtam a 9600ban is egy van, de egy XT cikkben azt olvastam, hogy kettő. Na mindjárt utánanézek
-
Keitaro
addikt
OFF
Köszi :)
Majd átnézek a másik topicba is, de MaUser csinálja már ezerrel a Matroxot és holnap után intézem a PHPnket is a hasonlítóhoz, szóval megy ez szépen, hétvégén valamikor meglesz szerintem :)
ON
NV30,NV35,NV38 és NV36 3-3 vertex shaderrel rendelkezik.
NV31 csak egyel ha jól emlékszem az NV34 meg nullával...
Amiben viszont én vagyok bekavarva, hogy most a 9600-akban kettő van vagy egy... hm? -
_Volkovy_
nagyúr
Moderátorok felülmúlták önmagukat :D
-
_Volkovy_
nagyúr
21-50 törölve minden :D
-
-
rudi
nagyúr
OFF
Hagyjátok már a rákba ezt a hadakozást! Úgyis b@romságok vitatkoztok! Le van sz@rva hogy néz ki, a lényeg hogy gyorsabb és olcsóbb legyen a konkurensnél!
ON
Ahelyett hogy a méretét bántjátok vitatkozzatok el inkább azon miért is jobb vagy rosszabb ez az 5700Ulta mint a 9600XT. Ha meg ez megvan akkor keressétek meg nekem hány vertex shader unit van az NV35-38ban!!!
OFF
Ja még valami: fogjatok össze Keitaroval és csináljuk megy azt a ''VGAról mindent by PH! fórumozók'' weboldalat, hogy NE fikázhasson senki hogy sz@arok vagyunk!!!
ON -
_Volkovy_
nagyúr
Lehet hogy én perverz vagyok de nekem tetszik a cucc :) Vajh mennyi lesz nálunk..
-
faster
nagyúr
Szerintem fölösleges személyeskedni. A GEIL tényleg vizilónagy! Akkor már inkább ASUS 9800XT.
-
faster
nagyúr
Szerintem is irtó ronda, bár ez a kép a cikkben elég rossz minőségű. Az MSI kártyája sokkal pofásabb.
-
Bandit21
addikt
Az a ''gusztustalan'' szvsz a leggyorsabb kapható 3d gyorsító. (a FIREGL és a Qadrok-at nem számítva mieléőtt ebbe is belekötsz...) Egy bevált jó tununghűtő továbbfejlesztett változatával. Gyári kártyák közül nincs nála gyorsabb. Ez meg egy olyan kártya ami a R9600okkal van egy teljesítmény szinten amiket a sapphire kiad passzív hűtéssel is, árban a 9800akkal szóval. Drága és a hasonló tudású kártyákhoz képest: BATÁRNAGY!!!
A másik dolog:
Az h neki mi a batár azt hagy döntse el Keitaro, ne te...
A harmadik:
Ha lehet ne gyere most azzal h akkor TE meg hagy döntsd el h Neked mi a batár mert nem is azért szóltam, hanem h már megint mások szubjektív véleményével kötekszel. Nem nézte el. ÍGY LÁTJA. Nem ugyanaz. -
hunluigi
senior tag
Azontúl hogy KIBASZOTT RONDAlett :DDD
-
-
erdoke
titán
Gondoltam, hogy mára is jut ezekből bőven. :(
Bezzeg az Asusnak kénytelen leszek vhol utánanézni. -
Hun'reeth
őstag
Szép dolog, hogy a mérnökök gondolnak rá, hogy tönkremegy, megszorul a venti ;] Ezek szerint ennyire bíznak a saját termékükben?! :P
-
gericooper
aktív tag
őrületes ez a dizájn. mint valami kinnyai piaci cucc tele csicsával.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest