- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
@ Pompi
Másképp fogalmazok: én érdekesebbnek találom a wi-fit, és a használhatóság helyett inkább az előnyöket kellett volna írnom: alacsonyabb ár (inkább ingyen), sokrétű használhatóság (hotspotok, otthoni router), jóval nagyobb letöltési sebesség... én emiatt hiányolom inkább ezt, mint a 3G-t
@ Zoltanfi
Hallottam, hogy volt valami új szoft, ami sokat javított a tömörítésen, az első verziós képek viszont - amiket én láttam - nem voltak túl jók.
Bog: Karib ránézésre rossz anyagminőséget sejt. Milyen volt az összhatás? Hogy tetszett az anyaghasználat? -
Athos07
senior tag
Nekem meg pont az arányai tetszenek nagyon. És nekem is valahogy a J7 és a 6610 ötvözetének tűnt elsőre, egy kis 3210-es beütéssel... Az összkép nekem nagyon bejövős, de én két dolgot hiányolok belőle: ha úgyis lesz kamera nélküli változat, akkor a kamerásba igazán beleférhetett volna a jelenlegi gyengébbik (6280, 3250) 2MP-es kameramodul, mert ez az 1,3-as eléggé hülyén hangzik ma már (bár néha nem egyértelmű mondjuk a 6280kam győzelme mondjuk a 6630-é fölött)... a másik meg a wi-fi. Eddig mindegyik E-szériásban benne volt, és én azt még belezsúfoltam volna, mivel szerintem azt még többen kihasználnák, mint a 3G-t (egyelőre). Ezektől eltekintve nekem naggyon tetszik az ötlet... várom a Symbianos, wi-fis 6233-at
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest