Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Athos07

senior tag

@ Pompi

Másképp fogalmazok: én érdekesebbnek találom a wi-fit, és a használhatóság helyett inkább az előnyöket kellett volna írnom: alacsonyabb ár (inkább ingyen), sokrétű használhatóság (hotspotok, otthoni router), jóval nagyobb letöltési sebesség... én emiatt hiányolom inkább ezt, mint a 3G-t

@ Zoltanfi

Hallottam, hogy volt valami új szoft, ami sokat javított a tömörítésen, az első verziós képek viszont - amiket én láttam - nem voltak túl jók.

Bog: Karib ránézésre rossz anyagminőséget sejt. Milyen volt az összhatás? Hogy tetszett az anyaghasználat?

• Athos07

senior tag

Nekem meg pont az arányai tetszenek nagyon. És nekem is valahogy a J7 és a 6610 ötvözetének tűnt elsőre, egy kis 3210-es beütéssel... Az összkép nekem nagyon bejövős, de én két dolgot hiányolok belőle: ha úgyis lesz kamera nélküli változat, akkor a kamerásba igazán beleférhetett volna a jelenlegi gyengébbik (6280, 3250) 2MP-es kameramodul, mert ez az 1,3-as eléggé hülyén hangzik ma már (bár néha nem egyértelmű mondjuk a 6280kam győzelme mondjuk a 6630-é fölött)... a másik meg a wi-fi. Eddig mindegyik E-szériásban benne volt, és én azt még belezsúfoltam volna, mivel szerintem azt még többen kihasználnák, mint a 3G-t (egyelőre). Ezektől eltekintve nekem naggyon tetszik az ötlet... várom a Symbianos, wi-fis 6233-at :DD

Új hozzászólás Aktív témák