- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Imádom ezt a telefont.Nem túlnagy nem túl kicsi nem megapixel király, de mégis okos. 2-vel ezelőtt nekem is J70-em volt imádtam a formáját. Mindig is tetszett a 6210-6310 így nem csoda hogy ez is bejön. A symbian is bejövős volt de eddig mindegyiknek olyan elcseszett formája volt. Ez a teló nálam tuti befutó.Végre lecserélem a 3éves T610-est.
Remélem jó olcsó lesz nyár közepére mire lejár a szerződésem.
-
Athos07
senior tag
@ Pompi
Másképp fogalmazok: én érdekesebbnek találom a wi-fit, és a használhatóság helyett inkább az előnyöket kellett volna írnom: alacsonyabb ár (inkább ingyen), sokrétű használhatóság (hotspotok, otthoni router), jóval nagyobb letöltési sebesség... én emiatt hiányolom inkább ezt, mint a 3G-t
@ Zoltanfi
Hallottam, hogy volt valami új szoft, ami sokat javított a tömörítésen, az első verziós képek viszont - amiket én láttam - nem voltak túl jók.
Bog: Karib ránézésre rossz anyagminőséget sejt. Milyen volt az összhatás? Hogy tetszett az anyaghasználat? -
sOne
csendes tag
Bocs, fiúk, senkinek nem akarok a lelkébe gázolni, de szvsz ez a telefon úgy néz ki, mint egy elcseszett, sublót mélyén lapuló ötlet a 90es évek közepéről. Szörnyű!
-
Zoltanfi
senior tag
Mik lehetnek azok a ''Látnivalók'' a jobb szoftgombnál?
-
marcee
addikt
Nekem még egy régi sony-m van (j7), amihez a hír is hasonlítja az alakját, talán ezért tetszik annyira? Bár nálam nem pozitívunm az alacsony súly egy telefonnál (sem
)
-
karib
addikt
Nagyon tetszik, de ránézésre pár dolog valszeg el van szúrva benne (összehasonlítási alap: 6110-6210-6310 szériák):
- bűvészkednek a gombokkal, de minek? pl. a nyomorék ''C'' elronthatja az egész telefont
- az anyagminőség a fém hátlap ellenére tejfölöspohár szintűnek tűnik... anyagában színezett műanyagokat követelek ismét! (6110 óta nem volt)
- tuti nem lesz meg az 1-1,5-2 hetes készenlét
Lehet, hogy marad továbbra is a 6210. -
Athos07
senior tag
Nekem meg pont az arányai tetszenek nagyon. És nekem is valahogy a J7 és a 6610 ötvözetének tűnt elsőre, egy kis 3210-es beütéssel... Az összkép nekem nagyon bejövős, de én két dolgot hiányolok belőle: ha úgyis lesz kamera nélküli változat, akkor a kamerásba igazán beleférhetett volna a jelenlegi gyengébbik (6280, 3250) 2MP-es kameramodul, mert ez az 1,3-as eléggé hülyén hangzik ma már (bár néha nem egyértelmű mondjuk a 6280kam győzelme mondjuk a 6630-é fölött)... a másik meg a wi-fi. Eddig mindegyik E-szériásban benne volt, és én azt még belezsúfoltam volna, mivel szerintem azt még többen kihasználnák, mint a 3G-t (egyelőre). Ezektől eltekintve nekem naggyon tetszik az ötlet... várom a Symbianos, wi-fis 6233-at
-
Zoltanfi
senior tag
válasz
Spindlyman #4 üzenetére
Mely arányai nem tetszenek?
Túl nagy a kijelző -
Spindlyman
tag
Nekem aránytalannak tűnik....nem is tetszik igazán.
-
Ricardo
titán
Szerintem hiba volt kihagyni belőle a 3G-t
-
Két kérdés:
- miért joy?(mondjuk, nem jellemző, h. Nokiákat hoznának vissza joy-problémával, de mégis...)
- a C és a menü gomb miért olyan pici, amilyen?
Egyébként a teló teljesen jó... -
BusyChild
tag
eskuszom nekem is a 6310 jutott elsore eszembe rola, pedig a nokia E sorozatat eddig nemis figyeltem meg jobban.
nagyon bejovos, designilag letisztult 'kis' telo.
kiv leszek A tesztre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged