Keresés

Aktív témák

• dabadab

titán

válasz Plumpy #93 üzenetére

Epp' most volt vmikor egy cikk az indexen, hogy a versenyhivatal esetleg megvizsgalna a ''csupasz'' ADSL ugyet (meg a Matavnak amugy is, khm, eros hatszele van kis hazank felsobb koreiben, nem szeretnem, ha ez lenne a monopoliumokkal valo banas etalonja)

''Másrészt ki az, aki nem használja ki az adott lehetőségeit... Hiába mondod, hogy te becsületes ember vagy, nem hiszem, hogy em variálnál... Biztoys, hoyg megcsinálnád...''

Marmint mi a csudat csinalnek meg?... Telefonalnek egy vonalrol, aminek telefonszama sincs, v mi? Szerintem erosen alabecsulod a modern telefonkozpontokat :)

''Linux? Nagyon jó. Nekem is van a gépemen az is. Megy is nagyon jól. De basszus nm lehet olyan kénylemesen használni, mint a windowst.''

Szerintem meg az a kenyelmes, hogy ha vmi van, akkor be tudok ssh-zni egy 200 km-re levo gepre, es nem kell odagyalogolni. Meg az is kenyelmes, hogy lehet rendesen scriptelni, meg hogy nem kell virusokkal/wormokkel/trojaikkal bajlodnom, van sok workspace-em (amik nem vmi csunya hack eredmenyei), van billkombinacio az ablakok maximalizalasara (minimalizalasara, elrejtesere, fullscreenre valo kirakasara...), a konfig file-ok szovegesek, nem pedig vmi idetlen binaris dolgok, ilyenek. Kinek a pap, kinek a paplan, v mi :)

[Szerkesztve]

Aktív témák