- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Xmas
tag
Persze, - hozzátenném - hogy csak és kizárólag komlex dolgokra lehessen ilyesmit kikötni, nem úgy, ahogy mostanában a genetika terén van, mert az tényleg otromba dolog (le lehet köttetni x db gén egymásutániságát, meg ilyenek).
Az is csúnya dolog volt, mikor a M.A.G.U.S. levédette azt a megjelenési formát, mikor egy táblázat kétsoronként más háttérszínnel nyomult, meg levédetett magyar szavak néhány betűs rövidítéseit.
Viszont én le szeretném védetni egy új elvű mesterséges intelligencia anyagomat, mivel nem szeretnék katonai alkalmazásaival találkozni. Le szeretném védetni egy általános játék motorba illeszthető játék-objektum modellemet. Hiszem, hogy ennél is jót tenne, ha a nagy kiadók nem részesülhetnének belőle csak úgy, hogy megtetszik nekik és lemásolják. A kisebb, de annál tehetségesebb programozó csapatok pedig a kezükbe vehetnék és felemelkedhetnének.
Persze lehet, hogy én csak azért tartom jónak é helyesnek (komplex dolgok esetén), mert idealista vagyok. Tudom, hogy ez a dolog sajnálatos... -
Xmas
tag
Nem értelek benneteket!
Én helyeselném a dolgot. Van egy pár dolog, amit kidolgozottan magam is szívesen szabadalmaztatnék. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy mindenkinek tilos azt látni, vagy tilos azt átbarkácsolni. Viszont az erősen kötődjön már hozzám, ha valaki nyerészkedni akar rajta (és engem ki a kar hagyni :) )
Miért bűn az, ha az ember az alkotását szeretné a magáénak tudni. Attól még nem kell begubózni a kóddal együtt egy sarokba.
Sőt! Egy anyagot nyugodtan tulajdonolhatna pl.: a ''Linux fejlesztő közösség'' és akkor nem ''okulhatna'' az alapján a Microsoft. /Nem mintha tudna.../
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LEGO klub
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest